Bredeweg 11 5 2742 KT Waddinxveen

  • Verkocht onder voorbehoud
€ 686.000 k.k.

Omschrijving

Wonen, werken aan de Bredeweg in Waddinxveen

Altijd al de droom gehad uw eigen woning te bouwen? Aan de Bredeweg in Waddinxveen kan dat zelfs samen met de bouw van uw bedrijfspand ( Optioneel ). Aan de Bredeweg bieden wij kavel 5 te koop aan. De kavel heeft een oppervlakte van 2800m2. De koopprijs is € 245,- ex btw per m2 kosten koper.

Kavel
De kavel diepte van circa 90 meter en een breedte van ruim 30 meter en beschikt over een eigen ontsluiting op de Bredeweg. Op het kavel staan de verschillende zones van de kavel ingetekend. Vanaf de voorzijde heeft de kavel een tuinzone van 12 m, een woonzone van 25 m en een werkzone van 60 m.

Omschrijving
Woonhuis
De kavels aan de Bredeweg maken onderdeel uit van het bestemmingsplan Glasparel. Voor de bouw van uw droomhuis zijn er vele bebouwingsmogelijkheden. De regels van de bebouwing zijn vastgelegd in het bestemmingsplan Glasparel+,daarnaast is er een beeldkwaliteitsplan van toepassing. Enkele uitgangspunten zijn:

De maximale goothoogte is 6 m
De maximale nokhoogte is 10 m
De maximale inhoud is 750 m3 exclusief vergunningsvrije bouwwerken en bijgebouwen
De zijdelingse afstand is minimaal 4 m
Parkeren heeft plaats op eigen terrein

Indien u geen behoefte heeft aan de bouw van een bedrijfspand, dan zijn er uiteraard vele mogelijk op uw kavel, denk bijvoorbeeld aan de realisatie van een groot zwembad of een paardenbak. Ook is er de mogelijkheid tot de bouw van een royale garage voor het stallen van uw auto’s.

Bedrijfspand
De kavel biedt tevens mogelijkheden voor de bouw van een bedrijfspand, enkele uitgangspunten in het bestemmingsplan zijn:

Milieu categorie 2 bedrijven toegestaan, conform staat van bedrijfsactiviteiten Glasparel
Het maximale bebouwingspercentage van de kavel is 35%
De maximale goothoogte is 6 m
De maximale nokhoogte is 10 m
Meerdere bijgebouwen zijn toegestaan

Mocht u vragen hebben over de kavels, of de bebouwingsmogelijkheden, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder op weg met het realiseren van uw wensen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 686.000 kosten koper
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
2.800 m²
Perceel
2.800 m²