• Onder bod

Nijverheidsstraat 7641 AB Wierden

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Namens de gemeente Wierden mogen wij u dit perceel bouwgrond op bedrijventerrein Hogelucht te Wierden te koop aanbieden.

PERCEEL
Het perceel is circa 2.642 m² groot en heeft grotendeels de bestemming bedrijventerrein. Een klein gedeelte is bestemd als groen maar de gemeente wil meewerken aan een herziening van dit stukje grond naar bedrijventerrein. Vanwege de ligging achter het gasstation en de aanwezigheid van gasleidingen en riool kan niet het gehele terrein als bedrijfsterrein worden aangemerkt.

Binnen de bestemming Bedrijventerrein zijn de volgende voorzieningen toegestaan:
- Functieaanduiding: Bedrijf tot en met categorie 3.1
- Maatvoering: maximale bouwhoogte 10 meter

Hoewel de geldende bestemming ‘Bedrijventerrein’ een wijzigingsbevoegdheid bevat voor het realiseren van een bedrijfswoning, lijkt deze bevoegdheid voor deze locatie praktisch niet uitvoerbaar.

LOCATIE
Het onbebouwde perceel is gelegen op de hoek van de Nijverheidstraat en Van Kregten Tunnel in Wierden op bedrijventerrein Hogelucht te Wierden. Gelegen op korte afstand van het centrum van Wierden, uitvalswegen en station NS.

VERKOOPPROCES
De gemeente heeft besloten het object te verkopen door middel van een openbare inschrijving. Op basis van dit document kunnen partijen direct een inschrijving doen. De voorwaarden en uitgangspunten voor deelname aan de inschrijving staan beschreven in dit inschrijvingshandboek.

Er is een inschrijvingshandboek opgesteld met informatie over het perceel en de verkoopprocedure met biedings- en verkoopvoorwaarden.
De minimale koopsom bedraagt € 180.000,- k.k.

De partij die aan alle voorwaarden voldoet en de hoogste prijs biedt, wordt als koper voorgedragen aan het college van burgemeester en wethouders. De besluitvorming over het bestemmingsplan vindt plaats in de gemeenteraad.
De verkoop start eind juni 2021 en de biedingen moeten voor 01 september 2021 binnen zijn.

INFORMATIEVERSTREKKING
Geïnteresseerden dienen zich te melden bij Plaggemars Makelaars en zich in te schrijven als geïnteresseerde. Dat kan via of bellen naar 0546-571272.

Ingeschreven geïnteresseerden voor het perceel ontvangen van Plaggemars Makelaars alle documenten behorende bij de verkoop. Daaronder vallen in ieder geval:
- Inschrijvingshandboek
- Concept koopovereenkomst met bijlagen
- Concept overeenkomsten vestiging recht van opstal
- Verkennend bodemonderzoek Aveco de Bondt d.d. 03-10-2019
- Bestemmingsplan

Mocht er gaandeweg de procedure nieuwe informatie zijn, worden alle geïnteresseerden in 1 keer gemaild met de nieuwe informatie.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
2.567 m²
Perceel
2.567 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nijverheidsstraat

Verkoop bij inschrijving