Bijsterhuizen 2001 6604 LH Wijchen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Adres:
Bijsterhuizen 20-01 te Wijchen.

Algemeen:
Het betreft een perceel grond van totaal ca. 7.847 m². Het perceel is gelegen aan het Parkerplein wat lokaal beter bekend staat als de rotonde met de Blokken van Struik. Het is de ultieme zichtlocatie aan de A326 in het Wijchense deel van Bijsterhuizen en biedt ruimte voor ca. 4.772 m² b.v.o. bebouwing.

Informatie Bedrijventerrein Bijsterhuizen:
Industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek reeds op het terrein gevestigd, waaronder TDG, TNT Logistics en diverse lokale partijen. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen is op korte afstand nabij, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen is er een actieve ondernemingsvereniging, waardoor de belangen van de diverse bedrijven optimaal worden behartigd, het werkklimaat zo optimaal mogelijk wordt gemaakt en de beveiliging op een goed niveau is.
Architectonisch wordt de kwaliteit van de omgeving bewaakt, met name voor zichtlocaties als de onderhavige, en dient een onafhankelijke ABC-commissie toestemming te geven voor het uiterlijk van het te realiseren object.

Het perceel zal worden verkocht inclusief een door de gemeente goedgekeurd compleet bouwplan met onherroepelijke bouwvergunning.

Er zal een bedrijfshal komen van circa 3.870m² en een kantoortoren van 4 verdiepingen met in totaal circa 902 m².

Technische gegevens:
- Perceelgrootte circa : 7.847 m²

- Bedrijfshal:
begane grond BC1 : 1.350 m²
begane grond BC2 : 2.490 m²
Mezzanine : 30 m²;
- Maximale vrije hoogte 10,50 meter;
- Vloerbelasting in overleg (2.500-4.00kg/m²)
- Loading-dock met 2 dock-shelters;
- 1 overheaddeur;

- Kantoor:
begane grond : 195 m²
eerste verdieping : 186 m²
tweede verdieping : 186 m²
derde verdieping : 186 m²
vierde verdieping : 148 m²
- Energielabel A
- C.a. 50 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemmingsplan:
Artikel 3 Bedrijventerrein - 1
De voor 'Bedrijventerrein - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 2 t/m 3.2 van de in het bestemmingsplan als bijlage opgenomen Staat van bedrijfsactiviteiten, met uitzondering van risicovolle inrichtingen en geluidzonerings-plichtige bedrijven;
b. onzelfstandige kantoren;
c. bedrijfsverzamelgebouwen; in afwijking van het bepaalde onder a. zijn hier tevens categorie 1 bedrijven toegestaan;
d. interne ontsluitingswegen als onderdeel van de ontsluitingsstructuur van het bedrijventerrein;
e. waterhuishoudkundige voorzieningen;

één en ander met de daarbij behorende voorzieningen zoals, verhardingen, parkeer- en groenvoorzieningen en overeenkomstig de in 3.1.2 opgenomen nadere detaillering van de bestemmingsomschrijving.

Verdere informatie is terug te vinden op de site van Ruimtelijk plannen of u kunt contact opnemen met een van onze makelaars van ons kantoor Verbeek Bedrijfsmakelaars 024-3711100.

Vraagprijs:
op aanvraag

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidsstelling:
Ter zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper jegens verkoper dient koper bij koopovereenstemming een waarborgsom op de derdenrekening van de transporterend notaris te storten ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom. Het stellen van een bankgarantie behoort onder voorwaarden ook tot de mogelijkheden.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
Eventuele huur-/kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
12 m

Oppervlakten

Oppervlakte
7.847 m² (in units vanaf 4.772 m²)
Perceel
7.847 m² (in units vanaf 4.772 m²)

Omgeving

Bedrijventerrein Bijsterhuizen, Wijchen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bijsterhuizen 2001

Prijs op aanvraag