• Verkocht onder voorbehoud

Bijsterhuizen 3153 6604 LV Wijchen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Adres:
Bijsterhuizen 31e straat te Wijchen.

Algemeen:
Het betreft een perceel grond van totaal ca. 7.900 m². Het perceel is gelegen op zichtlocatie aan de A326 in het Wijchense deel van Bijsterhuizen en biedt ruimte voor ca. 5.000 m² b.v.o. bebouwing.

Ontwikkelingscombinatie Bijsterhuizen is eigenaar van dit perceel op het bedrijventerrein Bijsterhuizen te Wijchen. Op deze locatie kan een gebouw op maat voor u worden gebouwd.

De percelen zijn direct gelegen aan de doorgaande weg, de A326 (Nijmegen-Wijchen), nabij de oprit van de Rijksweg A73 (Nijmegen-Venlo). Het industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen A73, A50 en A15, zijn op korte afstand gelegen, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Eigenaar denkt als partner graag met u mee, van het begin tot het einde. Altijd passend bij uw wensen en vragen. Betrokken bij het gehele proces!

Doordat de eigenaar alle disciplines in huis heeft van zowel ontwikkelen, bouwen als beheer, kunnen zij een totaalconcept aanbieden en kunnen zij een volledig sleutelklaar plan aanbieden voor deze kavels.

Naast de verkoop van dit perceel grond behoort tevens verhuur tot de mogelijkheden, in combinatie met een nieuw te realiseren bedrijfspand. Dit is nader overeen te komen met de eindgebruiker.

Perceel:
Bijsterhuizen 31e straat: ca. 7.900 m²

Informatie Bedrijventerrein Bijsterhuizen:
Industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek reeds op het terrein gevestigd, waaronder TDG, TNT Logistics en diverse lokale partijen. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen is op korte afstand nabij, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen is er een actieve ondernemingsvereniging, waardoor de belangen van de diverse bedrijven optimaal worden behartigd, het werkklimaat zo optimaal mogelijk wordt gemaakt en de beveiliging op een goed niveau is.

Architectonisch wordt de kwaliteit van de omgeving bewaakt, met name voor zichtlocaties als de onderhavige, en dient een onafhankelijke ABC-commissie toestemming te geven voor het uiterlijk van het te realiseren object.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Bedrijventerrein groot Bijsterhuizen” en geeft aan “Bedrijfsdoeleinden I” en is derhalve bestemd voor bedrijven en de bijbehorende parkeervoorzieningen.

Uitgezonderd zijn:
- Garagebedrijven, met uitzondering van truckservicebedrijven als bedoeld in Hoofdstuk I, lid B sub 11 van de voorschriften;
- Detailhandelsbedrijven.

Vraagprijs:
Op aanvraag

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper, vóór de in de koopakte genoemde datum, te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
Eventuele huur-/kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte
Maximale bouwhoogte
24 m

Oppervlakten

Oppervlakte
7.900 m²
Perceel
7.900 m²

Omgeving

Bedrijventerrein Bijsterhuizen, Wijchen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bijsterhuizen 3153

Prijs op aanvraag