Graafseweg 981 6603 CH Wijchen

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Nieuw te realiseren op maat te maken commerciële ruimten ten behoeve van horeca / leisure / e.d.

Object:
Het betreft een nieuw te ontwikkelen gebouw / gebouwencomplex waarvoor nog geen definitieve plannen zijn. Wij komen graag in contact met een potentiële gebruiker waarmee op maat een gebouw gerealiseerd kan worden. Zowel koop als huur is bespreekbaar. Het idee is om een gebouw te realiseren ter grootte van 1600 à 3000 vierkante meter verdeeld over eventueel meerdere bouwdelen met elk drie bouwlagen. Flexibel in ontwerp / indeling! Het opleveringsniveau wordt in onderling overleg bepaald.

In de brochure wordt het globale idee toegelicht en in de brochure zijn schetstekeningen /massastudie van het plan opgenomen. Deze zijn indicatief, evenals de omschreven zaken ten aanzien van opleveringsniveau. De sfeerimpressies zijn indicatief voor de ontwikkeling.

Wij nodigen u uit uw inzichten met ons te delen.

Omgeving
De ontwikkelingslocatie is gesitueerd ten oosten van het centrum van Wijchen, aan de rand van de bedrijventerreinen Wijchen-Oost en Bijsterhuizen. De directe omgeving van de ontwikkelingslocatie wordt gekenmerkt als overgangsgebied van de bedrijventerrein naar recreatieplas Berendonck, waardoor de omgeving een groen karakter heeft. Nabijgelegen is het cluster van de perifere detailhandelsformules genaamd Woondrôme, waardoor de locatie een groot aantal passanten kent.

Bereikbaarheid
De ontwikkelingslocatie is gelegen op enkele autominuten van de op- en afritten van de autosnelweg A73 (Nijmegen – Venlo). Daarnaast geeft de naastgelegen provinciale weg (N324 Nijmegen-Grave) aansluiting op de autosnelweg A50 (Eindhoven – Nijmegen) vanwaar steden als 's-Hertogenbosch en Arnhem eenvoudig zijn te bereiken. Wijchen is gelegen onder de rook van Nijmegen. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed te noemen. Nabij de ontwikkelingslocatie zijn diverse bushalten van het regionale busvervoer gesitueerd.

Totale perceelsoppervlak: 3.544 m²

Indeling object
De ruimten kunnen geheel naar wens van de gebruiker worden ingedeeld. Als bijlagen zijn enkele schetstekeningen toegevoegd, die de contouren van de bebouwing weergeven (zie brochure). Deze schetstekeningen dienen om u een idee te geven wat de mogelijkheden zijn. Ontwikkelaar is graag bereid om mee te denken over uw eisen en wensen met betrekking tot architectuur en invulling.

Oppervlakteverdeling
Op de impressies is bebouwing afgebeeld welke is verdeeld over twee bouwlagen.
Verdieping 1e: ca. 800 m².
Verdieping 2 e: ca. 800 m².

Om maximaal te voorzien in een parkeerbehoefte is de volledige begane grond ingericht als
parkeerterrein. Dit is echter geen vereiste waardoor een maximale bebouwing van ca. 3.000
m² realistisch is.

Opleveringsniveau
Het complex kan worden voorzien van een gemeenschappelijk buitenterrein. De bouwdelen worden voorzien van een eigen entree en worden in principe casco aangeboden. De aansluitingen voor gas, water en elektra eindigen in de meterkast. In overleg kan worden bepaald dat de ruimten naar wens worden afgewerkt.

Parkeren
Er worden parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd, conform de parkeernorm van de gemeente Wijchen. Variant 2 omvat een maximaal aantal parkeerplaatsen van 100 stuks.

Huurprijs
Casco: € 80,- / m² / jaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
3.544 m² (in units vanaf 500 m²)
Perceel
3.544 m²

Bernheze Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0413-243818

Verbeek Bedrijfs Onroerend Goed

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 024 3711100

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.