Wildeman 5301 LW Zaltbommel

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
In het hart van Nederland, aan de A2 (nabij het knooppunt met de snelweg A15), aan de provinciale weg N322 en op steenworp afstand van een NS treinstation, alsmede het historische stadshart van Zaltbommel (aan de rivier de Waal), ligt een duurzaam, veilig en uitstekend bereikbaar nieuw bedrijventerrein: De Wildeman. Vele gerenommeerde bedrijven vonden hun weg al naar dit bijzondere bedrijventerrein en bouwden huisvesting op maat. Het terrein won de afgelopen jaren een aantal zeer prestigieuze prijzen. Ook de virtuele bereikbaarheid is geborgd op deze unieke locatie door de aanwezigheid van een eigen glasvezelnetwerk.

Object
In het totale plangebied van bedrijventerrein De Wildeman is thans circa 29 hectare bouwgrond voor de verkoop beschikbaar, in percelen van circa 1.000 vierkante meter tot circa 16 hectare, variërend in bouwhoogte en milieucategorieën. Er is derhalve ruimte voor diverse soorten van bedrijvigheid, waaronder industrie, productie, transport en distributie, maar ook voor kleinere ondernemingen, bedrijfsverzamelgebouwen en zelfs voor perifere detailhandel.

Parkmanagement
Ondernemers op De Wildeman worden lid van de coöperatie Parkmanagement De Wildeman. Parkmanagement is een initiatief van de ondernemers en de gemeente Zaltbommel. De collectieve aanpak draagt bij aan de veiligheid, een nette eenduidige uitstraling van het terrein, alsmede het duurzame gebruik ervan. Ook wordt er financieel voordeel gerealiseerd door een gezamenlijke inkoop van goederen en/of diensten.

De grondprijzen op bedrijvenpark De Wildeman variëren van € 165,00 tot € 275,00 per m² t.v.m. BTW, afhankelijk van locatie en de bestemming.

Uiteraard informeren wij u graag nader over uw vestigings- en bouwmogelijkheden op bedrijventerrein De Wildeman. Voor meer informatie, een kennismakingsgesprek en/of een rondleiding kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
293.000 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Perceel
293.000 m² (in units vanaf 1.000 m²)

Omgeving

Verspreide huizen Oostzijde, Zaltbommel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wildeman

Prijs op aanvraag