Harregatplein 3214 VP Zuidland

€ 125 v.o.n.

Omschrijving

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw bedrijfspand? Grijp deze unieke kans en bouw uw eigen bedrijfspand op het nieuw te ontwikkelen terrein Harregat in Zuidland.

Aan de rand van Zuidland ontwikkelt Eekhout Projecten de uitbreiding van Bedrijventerrein Harregat. De ligging tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse, de nabijheid van de Rotterdamse haven en de Zeeuwse eilanden, geven uw bedrijf een uitstekende positie. Kavels op Bedrijventerrein Harregat zijn verkrijgbaar van ca. 1.300 m2 tot ca. 11.500 m2 groot.

Met de N218, N57 en de A15 kent deze locatie een goede ontsluiting. Rotterdam, de Maasvlakte, maar ook de omliggende bedrijven en kernen zijn prima bereikbaar.

Na uitgifte worden de percelen definitief kadastraal gesplitst en genummerd. Op het bedrijventerrein is het mogelijk om bedrijven te vestigen tot milieucategorie 3.2.

Een bouwkavel koopt u niet iedere dag. Vandaar dat wij u graag met raad en daad bijstaan. Zo adviseren we over het bepalen van de ideale kavelgrootte. We helpen u bij het vinden van de meest geschikte financieringsvorm. Of zoekt u begeleiding bij de ontwikkeling van uw nieuwe pand, tot aan het doorknippen van het lintje? Onze specialisten staan klaar om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.

Bel ons voor een afspraak op 0181-619888.

Inlichtingen:
Toussaint + van Wijk Makelaardij
Jan Campertlaan 8
3201 AX Spijkenisse
Telefoon: 0181 619888
E-mail:

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 125 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
14.083 m²
Perceel
14.083 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Harregatplein

€ 125 v.o.n.