Spoorlaan 19 2471 PB Zwammerdam

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Omschrijving
Bent u geïnteresseerd in de ontwikkeling van een kavel? Dit zeer riante perceel heeft een oppervlakte van circa 25.000 m2. Het perceel is gelegen in de Randstad nabij het centrum van Zwammerdam. De ontwikkellocatie heeft de potentie om woningen te realiseren in een groenrijke omgeving met verschillende faciliteiten zoals diverse restaurants, winkels, sport- en medische voorzieningen op loopafstand.
Voorheen was het perceel in gebruik bij Stichting Ipse de Bruggen. Het perceel heeft gedeeltelijk de bestemming ‘wonen’ en gedeeltelijk de bestemming ‘maatschappelijk’. Deze ontwikkellocatie speelt een belangrijke rol in de integrale gebiedsontwikkeling van Zwammerdam.

Locatie
Ontwikkellocatie ‘Spoorlaan-Zuid’ bevindt zich nabij het centrum van Zwammerdam. In het dorpscentrum van Zwammerdam zijn meerdere faciliteiten aanwezig zoals een buurtsupermarkt, kapper, bakker, een sportvereniging en een gezondheidscentrum. Al deze faciliteiten zijn op loopafstand gelegen.
De ontwikkellocatie wordt omringd door de zorglocatie Hooge Burch van Ipse de Bruggen en een woonwijk waar veel gezinnen wonen. Daarnaast kan de ontwikkellocatie gekarakteriseerd worden als rustige en groenrijke omgeving.
Zwammerdam ligt in de Randstad in het midden van de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De (hemelsbrede) afstand tot elk van deze steden bedraagt circa 30 kilometer.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van de locatie is goed. Met de auto is de N11 en A12 te gelegen op respectievelijk 4 en 11 kilometer afstand. Het openbaar vervoer ligt op loopafstand van de locatie. De busstations Brugstraat en De Hooge Burch zijn op circa 200 en 400 meter afstand, respectievelijk, van de locatie gelegen.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan "Limes" valt de locatie gedeeltelijk onder de enkelbestemming Wonen en gedeeltelijk onder de enkelbestemming Maatschappelijk. Daarnaast heeft de locatie dubbelbestemming Archeologie.

Ontwikkelmogelijkheden
In Zwammerdam is er een sterke vraag naar woningen voor starters en senioren. Huidige bewoners van Zwammerdam willen graag in Zwammerdam blijven wonen maar het huidige aanbod aan starterswoningen is beperkt. Vanuit de bewoners (vereniging) is er een groot draagvlak voor de realisatie van woningen op deze ontwikkellocatie. Daarnaast is er vanuit de gemeente een positieve grondhouding voor de ontwikkeling van woningen.
Een mix van woningen voor zowel starters en senioren in het lage en midden segment koop en huur zal een goede aanvulling zijn op het woningaanbod in Zwammerdam en derhalve een waardevolle toevoeging voor de huidige en toekomstige bewoners van Zwammerdam.

Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding: Alphen aan den Rijn G 927 (De ontwikkellocatie betreft een gedeelte (ca. 25.000) van dit perceel)

Proces
De verkoper is voornemens om de Propositie te verkopen middels een gestructureerd en openbaar verkoopproces.
Na ondertekening van de geheimhoudingsverklaring zullen partijen toegang krijgen tot de Dataroom op uitnodiging van Verkoper. Op basis van de toegestuurde informatie, bent u bij dezen uitgenodigd om een bieding uit te brengen op de ontwikkellocatie. Voor meer informatie over het verkoopproces kunt u contact opnemen met Chantal Hout.

Bijzonderheden
De transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van College Sanering Zorginstellingen.

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
Overige

Oppervlakten

Oppervlakte
25.000 m² (in units vanaf 1 m²)
Perceel
25.000 m² (in units vanaf 1 m²)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Spoorlaan 19

Prijs op aanvraag