Scholtensteeg 8042 PS Zwolle

€ 259.560 k.k.

Omschrijving

Kavels
Aan de Scholtensteeg liggen tien royale woon-werkkavels. Droomt u van een plek waar u kunt wonen én werken? Of heeft u een hobby die om veel ruimte vraagt? De kavels bieden u de vrijheid om allerlei activiteiten op uw eigen erf uit te oefenen.

Oppervlakte en grondprijs kavels Scholtensteeg
Kavel 1 ca. 1.008 m2. Grondprijs € 259.560,- excl. BTW kosten koper
Kavel 2 t/m10 ca. 1.016 m2. Grondprijs € 261.620,- excl. BTW kosten koper

Van droom naar werkelijkheid
Aan de Scholtensteeg geniet u van de perfecte balans tussen wonen, werken en uw hobby. Op uw kavel krijgt u alle vrijheid. Zoekt u een plek waar u kunt wonen én werken? Of heeft u een hobby die om veel ruimte vraagt? De kavels zijn maar liefst 1000-1016 vierkante meter groot, waardoor u uw erf kunt inrichten zoals u dat wilt. Van werkplaats tot opslagruimte, er is van alles mogelijk. Benieuwd of uw plannen binnen de richtlijnen van de Scholtensteeg vallen? Neem dan contact met ons op.

Uw eigen erf inrichten aan de Scholtersteeg
Landelijk wonen is hét stijlkenmerk van de Scholtensteeg. Smalle sloten en groene voortuinen wisselen elkaar af en de bebouwingsrichtlijnen zijn geïnspireerd op het boerenbedrijf. De verschillende gebouwen op een erf sluiten qua architectuur op elkaar aan, wat onder meer tot uitdrukking komt in de kapvormen en het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen.

Het erf en de woning richten zich sterk op de Scholtensteeg, terwijl de eventuele bedrijfsgebouwen, hobbyruimtes, garages of bergingen zich presenteren aan de Altgerinkstraat. Alle erven beschikken hier over een eigen entree, waardoor deze straat naast het wonen ook een bedrijfsmatig karakter krijgt.

Elke woning aan de Scholtensteeg kan er anders uitzien, maar er is altijd een moderne verwijzing naar het boerenbedrijf. Zowel de woning als eventuele bijgebouwen hebben een (markante) kap, waarbij de nokrichting van de woning haaks op de Scholtensteeg staat. Wordt er over de breedte van de kavel gebouwd, dan kan de kaprichting loodrecht op de korte zijde van een woning staan. Daarnaast versterken natuurlijke materialen, zoals hout en baksteen, de landelijke uitstraling.

BTW
Genoemde prijs is excl. 21 % welke dient te worden voldaan bovenop de koopsom.
De BTW over het bedrijfsmatige deel kan worden teruggevorderd.

Het hele jaar geldig
De grondprijs is prijsvast voor het gehele jaar 2019.
Indien het notarieel transport van de grond later plaatsvindt dan 31 december 2019 wordt de grondprijs geïndexeerd met 3% per jaar tot aan de datum van het notarieel transport.

Overige kosten
De prijzen zijn kosten koper (k.k.). U betaalt omzetbelasting voor de aankoop van de grond en geen overdrachts - belasting. Onder k.k. vallen onder meer de bemiddelings - kosten voor het afsluiten van de hypotheek, kadastrale rechten en kadastrale inmetings kosten. Bij levering kan een nieuw kadastraal perceel gevormd moeten worden. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als uw perceel uit meerdere deelpercelen bestaat. Als u inzicht wenst in de hoogte van de kosten in uw geval, dan kunt u inlichtingen inwinnen bij de notaris, hypotheekadviseur of het Kadaster.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 259.560 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bouwgrond
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, kantoorruimte en praktijkruimte
Bebouwingsmogelijkheid
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
1.008 m²
Perceel
1.008 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Scholtensteeg

€ 259.560 k.k.