Balistraat 104 1094 JT Amsterdam

Prijs op aanvraag Veiling

Omschrijving

Namens de Politie wordt u dit herontwikkelings-/renovatieobject te koop aangeboden middels openbare veiling i.c.m. inschrijving. Het op eigen grond gelegen voormalige politiebureau is gebouwd in 1911 en omvat een perceel van ca. 605 m² met opstal van circa 850 m² bruto vloeroppervlak, verdeeld over ca. 425 m² op de de begane grond en ca. 425 m² op de eerste verdieping. Het object is gelegen in de Indische Buurt van Amsterdam. Op slechts 2 minuten loopafstand ligt de Javastraat, welke voorziet in een breed scala aan winkels en kleinschalige horeca. Daarnaast ligt station Amsterdam Muiderpoort op 7 minuten loopafstand met een 5 minuten sprinterverbinding met het Centraal Station Amsterdam, tevens bereikbaar in 19 minuten per tram 14 (vanaf halte Javaplein) of 12 minuten per fiets.

Volgens de gemeente Amsterdam is de bestemming van het object "Gemengd", zoals beschreven in het bestemmingsplan "BP Indische Buurt en Flevopark", vastgesteld door de gemeenteraad op 21 december 2011. Dit houdt in dat bestemmingen o.a. ten dienste van maatschappelijke activiteiten, kantoren en bedrijven mogelijk zijn. Uiteraard moeten potentiële kopers hun eigen onderzoek plegen naar de mogelijkheden van het voorgenomen gebruik.

Op dinsdag 28 juni 2022 10:00 uur vindt de online veiling per opbod en afslag plaats. Tot en met maandag 27 juni 2022 17:00 uur, kan een onvoorwaardelijke onderhandse bieding worden gedaan aan het adres van de notaris. Voor deze veiling wordt gebruik gemaakt van een digitale (besloten) dataroom, hierin vind u alle relevante object informatie en een gedetailleerde omschrijving van de verkoopprocedure. Voor toegang tot deze dataroom en het aanmelden voor een bezichtiging kunt een verzoek indienen via Vendr punt nl.

Kenmerken

Veiling

Prijs
Prijs op aanvraag
Veilingdatum
Dinsdag 28 juni 2022

Overdracht

Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Culturele instelling
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten

Oppervlakte
850 m²
Perceel
605 m²

Energie

Energielabel
G 3,31

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Balistraat 104

Prijs op aanvraag Veiling