't Swafert 1018 - 1018b 7552 ZB Hengelo (OV)

€ 65 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Het betreft een tweetal maatschappelijke ruimtes welke onderdeel uitmaken van een uniek ontworpen wooncomplex. Het wooncomplex dat de naam ‘t Swafert heeft is gebouwd in honingraatvorm, waarvan een deel van de woningen én de maatschappelijke ruimtes zijn gelegen boven de gelijknamige vijver.

De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 504 m² en is onderverdeeld over een tweetal maatschappelijk ruimtes, te weten ‘t Swafert 1018 en ‘t Swafert 1018b.

‘t Swafert 1018b heeft een oppervlakte van ca. 460 m² en is grotendeels gelegen boven de gelijknamige vijver. Het voormalige wijkcentrum dat hierin gehuisvest was heeft een open indeling met daarnaast een professioneel ingerichte keuken. Er zijn een drietal toiletten waarvan één MIVA toilet.

‘t Swafert 1018 betreft het voormalige administratiekantoor van het wijkcentrum. Deze ruimte heeft een oppervlakte van ca. 44 m² en is gelegen tussen de appartementen op de eerste verdieping. De ruimte heeft een eigen toiletvoorziening.

BEREIKBAARHEID & PARKEREN
Het object is gelegen ten oosten van het centrum van Hengelo, in de woonwijk Groot-Driene. Per auto uitstekend bereikbaar evenals het openbaar vervoer. Het treinstation Hengelo-Oost is op steenworp afstand gelegen. Vanaf hier vertrekken dagelijks bussen- en treinen met lokale en regionale (eind-)bestemmingen. In de directe omgeving zijn ruim voldoende parkeergelegenheden. Er kan gratis geparkeerd worden.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 504 m² en is als volgt onderverdeeld:

‘t Swafert 1018: ca. 44 m²
‘t Swafert 1018b: ca. 460 m²

Deelverhuur is bespreekbaar vanaf 44 m²

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening.
Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 ingemeten. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er spraken zijn van enige verrekening achteraf.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Naoorlogse Wijken“ heeft het onderhavige de bestemming “Woondoeleinden“ d.w.z. medische, dienstverlenende en recreatieve voorzieningen ten dienste van verzorgd wonen. In overleg met de gemeente Hengelo bestaat er de mogelijkheid om binnen het maatschappelijke kader af te wijken van het vigerende bestemmingsplan, e.e.a. onder voorbehoud van het verkrijgen van een omgevingsvergunning.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in een turn-key staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Representatieve entree;
• Vloerbedekking;
• Gescheiden dames- en herentoilet (evenals een MIVA);
• Systeemplafonds v.z.v. verlichting
• Professioneel ingerichte keuken (incl. Koelcel en afzuig-installatie);
• Airco-installatie;
• Te openen ramen;
• Personenlift, welke tevens door bewoners gebruikt wordt;

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en bedragen € 25,- per m² per jaar inclusief BTW.

HUURPRIJS
€ 65,- per m² per jaar vrij van BTW.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring verhuurder.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 65 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Culturele instelling
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
504 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

't Swafert 1018 - 1018b

€ 65 /m²/jaar