Verwerijstraat 51 4331 TB Middelburg

€ 425.000 k.k.

Omschrijving

Een uniek pand met geweldige uitstraling gelegen in de monumentale binnenstad van Middelburg. Deze voormalige school is een Rijksmonument en beschikt over prachtige raampartijen. Het gebouw is vroeger gedeeltelijk in gebruik geweest als nevenruimte bij de Oostkerk en heeft als naam "Het Bolwerk" meegekregen. Het overige gedeelte van het gebouw is in gebruik bij een Stichting.

Het pand heeft in totaal 5 voormalige lokalen welke zijn doorgebroken tot 2 grote gemeenschapsruimten (circa 60 en 140 m2). In deze ruimtes is de oorspronkelijke plafondhoogte met ongeveer 2 meter verlaagd. Er zijn 3 toiletgroepen, een complete keukenruimte met apparatuur en doorgeefluik, entresol en toegang naar een imposante vlieringruimte waar circa 50 m2 is bevloerd.

De inhoud is met ongeveer 2500 m3 indrukwekkend te noemen. Een geweldig karakteristiek pand met unieke zolderverdieping en vele mogelijkheden. Er is nagenoeg geen buitenruimte en parkeerruimte is op openbaar terrein.

De huidige bestemming van het object is "maatschappelijk", wat betekent dat het pand gebruikt mag worden voor maatschappelijke voorzieningen. Dit zijn voorzieningen en instellingen, gericht op het aanbieden en uitoefenen van activiteiten, gericht op de sociale, maatschappelijke, medische, zorgverlenende, educatieve, levensbeschouwelijke, en openbare dienstverlening als ook beschermde woonvormen, sport, cultuur en ontspanning, verenigingsleven, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 425.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Culturele instelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894

Oppervlakten

Oppervlakte
340 m²
Perceel
484 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Verwerijstraat 51

€ 425.000 k.k.