Goudse Rijweg 90 3031 CH Rotterdam

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Namens de gemeente Rotterdam (Verkoper) begeleidt BRiQ real estate de verkoop van een vrijstaand object, plaatselijk bekend als Goudse Rijweg 90 – Willem Smalthof 95-97 te Rotterdam. Verkoop vindt plaats door middel van verkoop bij inschrijving.
Het betreft een vrijstaand gebouw met de bestemming maatschappelijk - 2, gelegen op een perceel van 1.030 m2. Het object omvat in totaal circa 787 m² VVO, verdeeld over twee bouwlagen. Het object is door twee partijen in gebruik ten behoeve van kantoor- en maatschappelijke doeleinden. Verkoop geschiedt op basis van ‘as is, where is’ alsook onder gestanddoening van de lopende huuroverkomsten.

LOCATIE
Het object is gelegen in de wijk Rubroek en stadsdeel Kralingen-Crooswijk. De wijk grenst aan het centrum van Rotterdam en heeft twee grote winkelstraten: de Jonker Fransstraat en Goudsesingel. In de nabije omgeving zijn de Kralingse Plas en het centrum van Rotterdam, met een diversiteit aan voorzieningen, gelegen.

BEREIKBAARHEID
Goede bereikbaarheid met de auto: rijksweg A16, onderdeel van Ring Rotterdam, is snel te bereiken via de Oostzeedijk en de Maasboulevard. Ook rijksweg A20 is binnen vijf minuten met de auto bereikbaar via Crooswijk. Parkeren kan ter plaatse aan de openbare weg, tegen betaling. Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand bevinden zich meerdere tram- en buslijnen. Metrostation Oostplein is op circa 10 minuten loopafstand gelegen en geeft toegang tot het metronetwerk van Rotterdam en omgeving. Rotterdam Centraal Station is met de auto in 10 minuten binnen bereik.

OBJECT
Het betreft een vrijstaand object met een maatschappelijke bestemming en wordt uitgegeven op een eeuwigdurend afgekocht recht van erfpacht. Het object is verdeeld over twee bouwlagen en is omstreeks 1942 gebouwd. Het Verkochte wordt uitgegeven met een Maatschappelijke gebruiksbepaling.
Het vigerende bestemmingsplan ‘Crooswijk’ is vastgesteld op 19 november 30 november 2017. Op de locatie gelden o.a. de volgende bestemmingen:
Enkelbestemming : Maatschappelijk – 2;
Dubbelbestemming : Archeologie – 3;
Functieaanduiding : Wonen.

BEZICHTIGINGEN
Het is mogelijk om op onderstaande data een afspraak in te plannen om het object te bezichtigen.

Woensdag 20 september 16:00 – 17:30 uur
Woensdag 27 september 16:00 – 17:30 uur

Indien u gebruik wenst te maken van één van deze bezichtigingsmogelijkheden, verzoeken wij u om een email te sturen naar BRiQ real estate. Let op: Bezichtigingen alleen mogelijk op afspraak na ondertekening van het Procesdocument.

VERKOOPBEGELEIDING
BRiQ real estate is door verkoper op exclusieve basis ingeschakeld voor de begeleiding van de verkoop van de in deze advertentie vermelde objecten. Gegadigden, of adviseurs van gegadigden dienen zich rechtstreeks met BRiQ real estate in verbinding te stellen inzake de verkoop van het objecten.

INFORMATIE & DATAROOM
De informatieverstrekking inzake deze verkoop verloopt via een digitale dataroom. Na ondertekening van het Procesdocument kan er toegang worden verleend tot deze dataroom. Het Procesdocument kan worden opgevraagd bij BRiQ real estate.

LEVERINGSDATUM
Levering uiterlijk 22 december 2023.

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING
De verkoop vindt plaats door middel van een verkoop bij openbare inschrijving. De verkoopprocedure wordt nader omschreven in de dataroom. Het is mogelijk tot uiterlijk dinsdag 10 oktober, 2023 12:00 uur een bieding uit te brengen bij de notaris.

AS IS, WHERE IS’
Verkoop zal gebaseerd zijn op een “as is, where is”-principe waarbij het eigendom wordt aanvaard in de feitelijke, commerciële, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht, aldus met alle fouten en met inbegrip van alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. Er worden geen verklaringen of garanties afgegeven, uitdrukkelijk noch stilzwijgend, met betrekking tot de staat, kwaliteit of geschiktheid van de objecten, met uitzondering van datgene wat expliciet vermeld is in een overeenkomst tot vestiging erfpacht.

MODEL ERFPACHTOVEREENKOMST
Bij de totstandkoming van een eventuele transactie zal gebruik worden gemaakt van een model erfpachtovereenkomst van verkoper, zoals opgenomen in de dataroom.

DISCLAIMER
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Erfpacht

Bouw

Hoofdfunctie
Culturele instelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1942

Oppervlakten

Oppervlakte
787 m²
Perceel
1.030 m²

Energie

Energielabel
G

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Goudse Rijweg 90

Verkoop bij inschrijving