Oudegracht 312 ad werf 3511 PK Utrecht

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

De Oudegracht 312 is gelegen in het historische stadscentrum van Utrecht. De plaats Utrecht is centraal gelegen in Nederland en heeft circa 335.000 inwoners en is hierdoor de vierde stad van Nederland. Utrecht is bijna volledig omsloten door de snelwegen A2, A12 en de A27. Mede door de centrale ligging is Utrecht een goede uitvalsbasis voor bedrijven. De Oudegracht is de bekendste gracht in Utrecht en heeft een lengte van circa twee kilometer. De gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest.

Object
Het betreft een werfkelder gelegen aan de Oudegracht van circa 277 m². Het betreffen drie werven met elk een deur naar de Oudegracht. Deelverhuur behoort tot de mogelijkheden, indeling in overleg met verhuurder.

Huurprijs
€ 135,00 per m²/per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt € 35,00 per m²/per jaar te vermeerderen met BTW voor de levering van gas, water en elektra.

Bestemming
De bestemming van het object is 'Gemengd-2', met de aanduiding 'specifieke vorm van gemengd - werfkelders'. Het object mag worden gebruikt overeenkomstig het gebruik dat is toegestaan voor de aan de verkeersbestemming grenzende bijbehorende hoofdbebouwing, alsmede als:
a. berging;
b. detailhandel;
c. atelier;
d. maatschappelijke voorzieningen;
e. hotel met ten hoogste 2 kamers;
f. bedrijven die deel uitmaken van de bijlage Lijst van Bedrijfsactiviteiten en zijn aangeduid als categorie A, B1 en B2.

Opleveringsniveau
De werf wordt in huidige staat opgeleverd, één en ander bespreekbaar met de verhuurder.

Bereikbaarheid
Per auto
Het object is gelegen in het stadscentrum van Utrecht, welke goed via de singels te bereiken is.

Per Openbaar Vervoer
De locatie bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station (ca. 10 min.). Tevens is het object gemakkelijk te bereiken via de diverse buslijnen.

Parkeren
In de directe omgeving is betaald parkeren mogelijk. U kunt hiervoor een zakelijke parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Utrecht. De kosten voor de eerste vergunning bedragen € 251,10 per kwartaal. Bekijk de voorwaarden op de website van de gemeente Utrecht. Ook is het mogelijk om een parkeerabonnement af te sluiten voor de parkeergarage aan de Springweg. De kosten hiervan bedragen voor 5 dagen in de week circa € 2.239,73 per jaar te vermeerderen met BTW.

Beschikbaarheid
In overleg.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar met verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar.

Huurbetaling
Per 1 (één) maand vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaande van de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Culturele instelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
277 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op 1500 m tot 2000 m

Omgeving

Lange Nieuwstraat en omgeving, Utrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oudegracht 312 ad werf

€ 135 /m²/jaar