Kraaiheuvelstraat 3 4885 KZ Achtmaal

Price on request

Description

Algemeen:
In het buitengebied van Achtmaal gelegen, zeer goed onderhouden, vrijstaand woonhuis met inpandige garage, riante woonkamer met houtkachel en 3 ruime slaapkamers op de verdieping. Vrijstaande loods van ca. 223 m2, met o.a. een kantine en toilet. Tevens zijn er enkele losse bijgebouwen (duivenverblijven) en een carport. Verder is er de prachtig aangelegde tuin met een moestuin en natuur(zwem-)vijver om heerlijk op eigen grond te kunnen recreëren. U heeft een vrij uitzicht over de landerijen.

Ligging:
Dit agrarische object is rustig gelegen in een landelijke omgeving buiten het dorp Achtmaal vlakbij de Belgische grens. Op enkele autominuten bent u in het dorp Achtmaal met enkele voorzieningen. Op circa 10 autominuten bent u in het centrum van het dorp Zundert met alle voorzieningen zoals supermarkten, winkels, medisch centrum, horeca, basisscholen en openbaar vervoer. De aansluiting op de snelweg E19 Breda-Antwerpen is op ca. 15 autominuten gelegen (Wuustwezel, België)

Bouwaard:
Het woonhuis betreft een zeer recente, moderne bouwaard met geïsoleerde, gemetselde spouwmuren, geïsoleerde prefab begane grondvloer, betonnen verdiepingsvloer en vanaf de verdiepingsvloer houtskeletbouw met prefab scharnier zadeldakconstructie met pannen gedekt, hardhouten kozijnen met HR++ beglazing. Het buitenschilderwerk is in 2020 uitgevoerd. De verwarming en het warm water is door middel van een C.V. combi-ketel en een geheel betegelde zogenaamde "spekkachel" in de woonkamer (hout-gestookt). Tevens is het huis voorzien van een WTW (Warmte-Terug-Win) installatie. De garage / loods heeft een traditionele bouwaard en is voorzien van dak isolatie, aluminium kozijnen met dubbele beglazing, elektra + krachtstroom en wateraansluiting.

Begane grond:
De hal met meterkast, garderobe-nis en trapopgang naar de verdieping geeft u toegang tot de grote, L-vormige woonkamer met veel lichtinval door de vele raampartijen en voorzien van een sfeervolle houtkachel, 2 x dubbele openslaande tuindeuren en 3 screens aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer kunt u naar de woonkeuken welke is voorzien van een rechte, moderne keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken met de aansluitpunten voor de wasapparatuur, de toiletruimte en een douche. Deur naar de inpandige garage met vaste schuifdeurkast en elektrische roldeur. Vanuit de keuken is er eveneens toegang naar een tochtportaal met zij-toegangsdeur en deur (met zijlichten) naar kantoor-/werkkamer.

Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar de bergzolder, inloopkast en cv ruimte. Beide royale slaapkamers links en rechts, zijn voorzien van een dakvenster, evenals de slaapkamer in het midden. De badkamer heeft een dakkapel en is ingericht met een ligbad, inloopdouche, toilet en een wastafel.

Garage / loods:
Vrijstaand, stenen garage / loods met aan de kopzijde een sectionaldeur (handbediend). Achter bevindt zich een kantine cq. keuken (met toiletruimte) en een inpandige berging met een aan de binnenzijde weg getimmerde kanteldeur. Boven de kantine en berging is een vliering aanwezig, bereikbaar met ladder. Afhang aan de zijkant.

Tuin:
Een elektrisch schuifhek biedt toegang tot het erf, voorzien van klinkerbestrating. Een handbediende schuifpoort geeft toegang tot het achterterrein. De tuin rondom de woning is mooi en keurig onderhouden aangelegd met een pad, vaste volwassen beplanting, bomen, terras, gazon, een groene haag ter afscherming en een houten tuinhuis. Achter de garage / loods bevinden zich losse bijgebouwen (duivenverblijven), een grote moestuin en een natuur zwemvijver met houten vlonder / aanlegsteiger met weids uitzicht over de (deels eigen) landerijen aan de achterzijde. Aan de straatzijde is een eigen parkeerplaats aanwezig met plaats voor ca. 10 auto's. Op het erf staan nog 2 zeecontainers voor extra opslagruimte, waartussen een overkapping welke als carport dienst doet.

Bestemming:
Dit object heeft binnen het bestemmingsplan 'Buitengebied Zundert' de enkelbestemming 'Agrarisch - Agrarisch bedrijf'. Door de koper kan de bestemming eventueel worden omgezet naar 'Wonen' door zelf de wijzigingsprocedure op te starten via de Gemeente Zundert. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend makelaar of met de gemeente Zundert.

Features

Transfer of ownership

Asking price
Price on request
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Other
Alternative use(s)
Tree farm
Building type
Resale property

Surface areas

Type of soil
Sand

Living space

Company houses
1
Main residence
Volume
724 m³
Year of construction
2009
Energy label
A 1.0

Cadastral data

ZUNDERT T 905
Cadastral map
Ownership situation
1 ha 10 a 90 ca (whole parcel)
ZUNDERT T 906
Ownership situation
1 ha 56 a 90 ca (whole parcel)
ZUNDERT T 908
Ownership situation
2 ha 91 a 40 ca (whole parcel)

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Kraaiheuvelstraat 3

Price on request