Oirschotseweg 95 5066 CH Moergestel

€ 1,395,000

Description

Tussen de steden Tilburg (ca. 10km), Eindhoven (ca. 20km) en Den Bosch (ca. 25km) bieden wij een semiprofessioneel paardenpand te koop aan. Het recentelijke gerenoveerde landhuis bezit een living, woonkeuken, 5 slaapkamers, kantoor, bijkeuken en een badkamer. De paardenhouderij bestaat uit een binnenrijbaan(Agterberg), 8 paardenboxen (meer mogelijk), buitenrijbaan (20x60m), 4-paards stapmolen, longeercirkel en weide. Dit alles gelegen op ca. 1,5 hectare eigen grond.

Charmant rietgedekt Landhuis (bj. 1970) in de driehoek Den Bosch, Tilburg, Eindhoven. In 2015 is de begane grond gerenoveerd.Tijdens de renovatie in 2015 is de vloer in de centrale hal en bijkeuken geïsoleerd. De woning is voorzien van 5 slaapkamers en één badkamer. In 2019 is de begane grond professioneel geschilderd.Het perceel is via de automatische poort te benaderen. De verharding loopt door tot achteraan het perceel.

Indeling
De entree is voorzien van een tegelvloer, deze vloer is voorzien van vloerverwarming. De centrale entree heeft een vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de entree hal is de woonkeuken, kantoor/slaapkamer, meterkast en toilet te bereiken.
De sfeervolle living is voorzien van smoked eiken vloerdelen en een heerlijke centrale openhaard. De woonkamer is L-vormig en geeft uitzicht over de tuin rondom de woning. Tussen de woonkamer en de woonkeuken is de eetkamer gerealiseerd.

De landelijke woonkeuken uit 2015 is handgemaakt van Tinello en sluit schitterend aan bij de smoked eiken vloerdelen. De keuken is voorzien van Siemens en Atag inbouwapparatuur, waaronder: afwasmachine, 5-pits gasfornuis met wokpit, combi-oven, koelkast, afzuiging en inbouwkasten. Vanuit het keukenraam is er uitzicht over de weide aan de zuidoost zijde van het perceel.

1e verdieping
De badkamer op de 1e verdieping is voorzien van een wastafelmeubel en ligbad. Op de 1e verdieping zijn via de overloop de slaapkamers te vinden. Aan de voorzijde van de woning ligt de rainte ouderlijke slaapkamer met balkon.
De verdiepingsvloer is van beton.

De woning ligt centraal op het perceel met rondom de woning de tuin met meerdere terrassen. Vanaf de terrassen kan er heerlijk genoten worden van het uitzicht, de weides en de paarden.

De weides voor de paarden zijn afgezet met houtenhekwerk voorzien van schriklint. Op het perceel zijn aan weerszijden paardenweides aanwezig van gezamenlijk ca. 6.600m2 aan oppervlakte. Op de perceel is verharding aanwezig zodat alle gebouwen prima bereikbaar zijn. De binnenrijhal is voorzien van een binnenrijbaan van 40x15m voorzien van Agterbergbodem, 8 paardenboxen met buitenluiken, poetsplaats en zadelkamer.

Het bijgebouw is voorzien van een riante kantoorruimte, berging en dubbele carport. Het kantoor is voorzien van isolatie, vloerverwarming, een eigen keuken, toiletgroep en een 3-tal kantoorruimten waaronder een vergaderruimte. De kantoorruimte is tevens voorzien van een eigen cv-ketel en houtkachel. De 1e verdieping is ingericht als bergruimte.

Op het perceel zijn tevens nog een trainingsmolen, mestvaalt, longeercirkel en parkeerruimte aanwezig.

De buitenrijbaan van 20x60m is omheind met houtenhekwerk met bovenop schriklint. De 4-paards stapmolen is voorzien van een zandbodem.

Bijzonderheden
- Glasvezel
- Binnenrijbaan 40x15m Agterberg 2014
- Buitenrijbaan 20x60m
- Renovatie woonhuis 2015
- Tinello keuken 2015
- Buitenschilderwerk 2018
- Binnenschilderwerk 2019
- LPG tank bovengronds
- Milieuvergunning 15 paarden
- Krachtstroom
- Kantoorruimte 2015
- Bronpomp
- Kapschuur
- Zadelkamer met boiler

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,395,000
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Horse farm
Alternative use(s)
Riding stables
Building type
Resale property
Horse boxes
8
Riding halls
800 m² (year of construction 1972, with canteen)
Warehouses
1 warehouse (260 m²)
Fencing
Wood

Surface areas

Total area
1 ha 44 a 60 ca
Field plots
0 ha 18 a 0 ca
House plots
1 ha 26 a 60 ca

Living space

Company houses
1
Main residence
Volume
1,000 m³
Year of construction
1970

Cadastral data

OISTERWIJK K 1326
Cadastral map
Ownership situation
0 ha 64 a 85 ca (whole parcel)
OISTERWIJK K 1325
Ownership situation
0 ha 79 a 75 ca (whole parcel)

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Oirschotseweg 95

€ 1,395,000