• Sold

De Riet 4 6034 RM Nederweert-Eind

€ 525,000

Sales history

Listed since
July 22, 2020

Description

In het buitengebied van Nederweert-Eind, bieden wij u een voormalig varkensbedrijf aan op een perceel van 1.01.70 ha. Het geheel bestaat uit een vrijstaande bungalow met 4 slaapkamers en inpandige garage, schuur, 3 stallen en 2 verblijven voor seizoensarbeiders.

Voorzieningen
Elektriciteit:voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via glasvezel
Kozijnen: hardhouten kozijnen

Installaties
Centrale verwarming: via gasgestookte cv-ketel uit circa 2000
Warm watervoorziening: middels geiser (2 jaar oud)

Omschrijving
De woning is in spouw gemetseld (niet geïsoleerd). Het dak is geïsoleerd, voorzien van eternietplaten en gedekt met dakpannen. De kozijnen zijn van hardhout en voorzien van dubbelglas en rolluiken. Deels betonnen verdiepingsvloer en deels houten verdiepingsvloer.

Indeling
• Souterrain
Er is een kruipruimte aanwezig.

• Begane grond
Vanuit de oprijlaan is middels een toegangspad de voordeur bereikbaar, de voordeur geeft toegang tot de riante hal. In de hal bevindt zich de meterkast. De hal geeft toegang tot een gang, vanuit deze gang zijn 4 (slaap)kamers en de badkamer bereikbaar. De badkamer is half betegeld en voorzien van hoekbad, douche, wastafel en toegang tot de toiletruimte. Tevens is vanuit de hal de L-vormige woonkamer toegankelijk, welke is voorzien van veel lichtinval door grote raampartijen, een schouw/houtkachel, laminaatvloer en houten plafonds. Vanuit de hal en de woonkamer is de keuken toegankelijk. De woonkeuken is eveneens voorzien van veel lichtinval door een grote raampartij, tegelvloer en houten plafonds. De keuken is uitgerust met diverse apparatuur o.a. kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven. In de keuken bevindt zich nog een provisiekast. Vanuit de keuken is de bijkeuken toegankelijk, hier bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger/cv-ketel, de toiletruimte en een bergkast. Vanuit de bijkeuken is middels een loopdeur de achtertuin met terras en terrasoverkapping toegankelijk.
De inpandig gelegen garage is toegankelijk vanuit de oprijlaan en de achtertuin.
In de garage bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping met een riante bergzolder.

• Eerste verdieping
Riante bergzolder, welke middels een trap vanuit de garage bereikbaar is.

Tuin
De tuin is rondom de woning gelegen en voorzien van veel groen, o.a. gazon, borders en bomen.

Stallen
Op het perceel staan 3 stallen welke zijn gebouwd tussen 1980 en 1985. De stallen zijn opgetrokken uit gemetselde muren, betonvloeren en een golfplatendak (deels asbesthoudend). Verder zijn ze voorzien van grote toegangspoorten. De middelste stal is in gebruik als opslag/caravanstalling. De vloer is van gestort beton met kelders eronder, tevens heeft deze stal een elektrische roldeur van 4 x 4 meter. De laatste stal heeft dragende muren en is ingedeeld met 13 afdelingen biggen, 7 kraamafdelingen en 6 biggenafdelingen. Er zijn geen dieren meer aanwezig.

De stallen hebben de volgende afmetingen:
- 65 x 13 meter
- 67 x 15 meter
- 70 x 16 meter

Schuur
De vrijstaande schuur is gebouwd in 1990 en 1995. Opgetrokken uit gemetselde muren, betonvloer en een golfplatendak. Verder is de schuur voorzien van kantelpoorten. Afmetingen: 10 x 12 meter.

2 verblijven/appartementen
Appartement 1 is voorzien van woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en toiletruimte.
Appartement 2 is voorzien van woonkamer met open keuken, 2 grote slaapkamers, toiletruimte en wasruimte met wasmachine-aansluiting, 2 wastafels en toegang tot 2 badkamers/doucheruimtes.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Nederweert’ van de gemeente Nederweert. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘Agrarisch’.

De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging
Het object is gelegen buiten de bebouwde kom van Nederweert-Eind, op slechts 15 autominuten afstand van Eindhoven. Object ligt nabij de A2, het kanaal en tegen diverse natuurgebieden.

Op de grens van Limburg en Brabant, op het snijpunt van drie waterwegen, ligt aan de A2 de gemeente Nederweert. Een stukje Nederland waar u zich makkelijk thuis voelt. Of u nu bewoner, ondernemer of werknemer bent. De gemeente heeft de ruimte om te wonen en te werken en is rijkelijk bedeeld met bedrijven, winkels, scholen, verenigingen, bezienswaardigheden en sportfaciliteiten. Dit alles binnen gerieflijke kerkdorpen en woonwijken met veel groen op een oppervlakte van ruim 10.000 hectare. Temidden van de landerijen, natuur- en bosgebieden in het uitgestrekte buitengebied vindt u veel agrarische bedrijven. Als vakantieganger, natuurliefhebber of bezoeker bent u in Nederweert ook op de juiste plaats: een mooie, landelijke omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Op korte afstand ligt de stad Weert. Weert ligt in Midden-Limburg aan de rand van de Peel tegen de Brabantse en Belgische Kempen. De omgeving is zeer bosrijk met diverse natuurmonumenten, uitgebreide fiets- en wandelroutes brengen u naar fraaie rustgevende plekjes. Weert ligt aan nationale en internationale wegverbindingen en heeft een intercity NS-station. Gelegen langs de A2: de autosnelweg van Amsterdam via Eindhoven naar Maastricht, Heerlen en Duitsland, België of Frankrijk. Ook via het spoor is Weert uitstekend bereikbaar. Weert is een aantrekkelijke snelgroeiende middelgrote Limburgse stad aan de A2 die het bedrijfsleven volop kansen en mogelijkheden biedt.
Het centrum van Weert biedt veel winkel- en horecavoorzieningen, niet alleen voor de eigen inwoners maar voor de hele streek en voor het Belgische achterland. Weert kent ongeveer 500 detailhandelsvestigingen. Een groot deel daarvan ligt aan aantrekkelijke promenades in het centrum van de stad of in het overdekte winkelcentrum De Munt. De stedelijke voorzieningen in een dorps karakter is de reden waarom men zich in Weert direct thuis voelt.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 525,000
Listed since
July 22, 2020
Status
Sold

Construction

Main use
Other
Building type
Resale property

Surface areas

Total area
1 ha 1 a 70 ca
House plots
1 ha 1 a 70 ca
Type of soil
Sand

Living space

Company houses
1
Main residence
Volume
978 m³
Year of construction
1980

Cadastral data

NEDERWEERT AC 66
Cadastral map
Ownership situation
0 ha 17 a 0 ca (whole parcel)
NEDERWEERT AC 312
Ownership situation
0 ha 84 a 70 ca (whole parcel)
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.