• Sold

Moostdijk 5 5813 AV Ysselsteyn

€ 350,000

Sales history

Listed since
February 21, 2019

Description

Een prachtige kans voor het realiseren van de hippische accommodatie van uw dromen!

Op een perceel van bijna 2,5 ha. is deze vrijstaande woonboerderij met vrijstaand bijgebouw gelegen. Het bouwblok (ca. 0.65 ha), de bestaande schuur en de agrarische bestemming bieden uitstekende mogelijkheden tot het realiseren van een professionele, hippische accommodatie en dat op een steenworp afstand van Equestrian Centre De Peelbergen in Sevenum! De langgevelboerderij beschikt over prettige leefruimtes, maar is toe aan een opknapbeurt. Het achtergelegen bijgebouw kan voor diverse doeleinden gebruikt worden.

Het naastgelegen object, Moostdijk 7, wordt eveneens te koop aangeboden. Uitbreiding van de perceeloppervlakte tot ca. 5 ha en het vergroten van het bouwblok tot 1.73 ha. is dan ook mogelijk.

INDELING:
Woonhuis:
Begane grond:
De hal is voorzien van vloerbedekking en de meterkast is in de hal gesitueerd. De woonkamer is voorzien van vloerbedekking, met hout betimmerde wanden en een betimmerd plafond. Er is een schouw aanwezig. De keuken is afgewerkt met een vinyl vloer, deels betegelde wanden en een houten schroten plafond. Er zijn een eenvoudige wandinrichting en een authentieke schouw in de keuken aanwezig. De keuken biedt toegang tot de kelder en de bijkeuken. De kelder is afgewerkt met
een betonnen vloer en betonnen wanden. De ruime bijkeuken is uitgerust met een wastafel en aansluitingen voor wasapparatuur. Een loopdeur biedt toegang tot het erf. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer en bezette
wanden. Een luik biedt toegang tot de zolder. De geheel betegelde doucheruimte is momenteel in gebruik als berging, het douchegarnituur is nog wel aanwezig. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet en natuurlijke ventilatie. De werkplaats in het schuurgedeelte van de boerderij is voorzien van een betonnen vloer, bezette wanden en een betonnen plafond. Er zijn 2 loopdeuren in de achtergevel en 1 loopdeur in de zijgevel gesitueerd, allen met toegang tot het rondom de boerderij gelegen erf. Middels een luik is de zolder bereikbaar. In de werkplaats is een berging met daarin de
opstelling van de cv-ketel gesitueerd.

1e Verdieping:
De overloop is afgewerkt met vloerbedekking. 2 Inbouwkasten zorgen voor volop bergruimte en een luik biedt toegang tot de zolder op de 2e verdieping (niet begaanbaar). De 3 slaapkamers zijn allen voorzien van een beton- of vinyl vloer, deels stucwerk en deels behangen wanden en een stucwerk plafond. De 3e slaapkamer is voorzien van een dakkapel. De geheel betegelde badkamer is vanuit de 3e slaapkamer bereikbaar. Deze is uitgerust met een ligbad, douche, toilet en wastafel. Vanuit de badkamer is de 4e (slaap)kamer bereikbaar. Deze kamer is voorzien van een vinyl vloer. Er is een dakraam aanwezig, wat zorgt voor voldoende lichtinval. Er is een sauna gesitueerd in de kamer, deze wordt ter overname aangeboden. De aan deze kamer grenzende zolder is voorzien van een betonvloer en biedt zicht tot in de nok van het dak. De zolder is afgewerkt met houten spanten en een pannendak.

Tuin en erf:
De grond van het rondom de boerderij gelegen erf is gezeefd en dient nog verder te worden aangelegd.

Schuur:
De schuur (ca.13 x 25 mtr.) is opgetrokken uit metselwerk met stalen spanten en het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. De schuur is verder afgewerkt met een betonnen vloer, de daaronder gelegen putten zijn dichtgestort. De schuur is niet geïsoleerd. 2 loopdeuren en een grote schuifdeur in de voorgevel bieden toegang tot het erf.

Cultuurgrond:
De achtergelegen cultuurgrond is momenteel in gebruik als akkerland.

Bijzonderheden:
• Het woongedeelte van de boerderij is op de begane grond voorzien van deels houten en deels aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
• Er is een glasvezelaansluiting aanwezig.
• De riolering is reeds vernieuwd.
• De woning, het bijgebouw en grond kunnen bij verkoop vrij van asbest worden geleverd.
• De woning is niet geïsoleerd maar wel in spouw gebouwd.
• De mogelijkheid is aanwezig om 5 grooms/ stagiaires op het adres te huisvesten, dit wel onder bepaalde voorwaarden zoals dat het bedrijf als paardenhouderij in gebruikt dient te zijn.
• Er rust een agrarische bestemming op dit object.
• Er rust een recht van overpad naar het achterliggende perceel tussen de huisnummers 5 en 7. Dit recht kan eventueel verlegd worden naar de perceelsgrens met huisnummer 3.
• Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 350,000
Listed since
February 21, 2019
Status
Sold

Construction

Main use
Other
Building type
Resale property
Constructions
1 construction
Involved real estate agent

NVM real estate agent

van Santvoort makelaars

Call 0492- 525552

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.