Putseweg 4641 VA Ossendrecht

€ 18,000

Description

Perceel bosgrond van 6.037 m²
Gelegen achter de Koningin Wilhelminakazerne nabij de doorgaande weg tussen Ossendrecht en Putte

Algemeen
Het perceel bos-, heidegrond is rustig gelegen in het buitengebied van Ossendrecht, dat tot gemeente Woensdrecht behoort en echt onderdeel uitmaakt van de Brabantse Wal. U eigen grond, eigen natuurterrein. Het perceel is bereikbaar via een zandpad dat gelegen is aan de achterzijde van de Koningin Wilhelminakazerne aan de Putseweg. Het perceel is voorzien van een gevarieerd aantal struiken, loof- en naaldbomen en heidegrond. Ideaal voor de liefhebber voor hen die graag zelf op hun eigen locatie genieten van de rust en ruimte. Het perceel is niet belast met zgn. ruilverkavelingslasten. Het is in overleg te aanvaarden en wordt geleverd in de staat, zoals het zich nu bevindt. Er zit geen (woon)bouwvlak op dit perceel en het is ook niet denkbaar, dat dit komt of dat er andere bouwwerken gebouwd kunnen worden. Er kan dus volgens de bij ons bekende regels niet op gebouwd worden! Het is een perceel grond, dat mogelijk in aanmerking komt voor vrijstelling van overdrachtsbelasting vanwege de natuurbestemming, zodat alleen evt. notariskosten van toepassing zijn bij een evt. overdracht voor een koper. Het notarieel transport dient bij voorkeur te geschieden bij notariskantoor van Gogh in Rucphen of Zundert.
Het perceel is te bereiken over een openbare, onverharde weg. Komende vanuit Ossendrecht/Hoogerheide over de N289, zijnde de Putseweg, net voor huisnummer 19 kunt rechtsaf een zandpad in. Dit pad is de Galgenbergseweg. Achter in deze brochure treft u een blauwe stippellijn, die u dan kunt volgen om bij het perceel te komen. Deze pad er naar toe slingert dwars door de plant/boomopstanden, maar heeft veelal wel een harde vastgereden ondergrond. Via dit pad komt u aan de noordzijde van dit perceel. Dit pad dient u wel vrij te houden, teneinde andere ook door te kunnen laten. Maar er is genoeg grond over om op te vertoeven.

Kadastrale bekendheid
Gemeente Sectie Nummer Grootte
Putte A 658 60 a 37 ca

Bestemming
Het object ligt in bestemmingsplan “Buitengebied ” welke door de gemeente Woensdrecht op 12 september 2019 is vastgesteld. Hierin heeft het object onderstaande bestemming.
Enkelbestemming “Natuur”, Dubbelbestemming waarde “Natura-2000”, Gebiedsaanduiding overige zone “ Beperkingen veehouderij”, Gebiedsaanduiding overige zone “ Ecologische hoofdstructuur”, Vrijwaringszone “ Radar”
Er is geen enkel bouwblok aanwezig en er kan dus formeel niet gebouwd worden.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 18,000
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Land only

Surface areas

Type of land
Forest plot
Type of soil
Sand

Cadastral data

PUTTE A 658
Cadastral map
Ownership situation
0 ha 60 a 37 ca (whole parcel)

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Putseweg

€ 18,000