Klaprozenweg 42-44 1032 KL Amsterdam

€ 3,500 p/mo.

Description

TE HUUR AANGEBODEN, BEDRIJFSRUIMTE VAN CIRCA 410 m², MET FRONT VAN CIRCA 23M OP GUNSTIGE LOCATIE IN AMSTERDAM-NOORD! EEN ZEER FUNCTIONEEL EN COURANT BEDRIJFS-/KANTOOR-OF/WINKELPAND WELKE VOOR KORTE TERMIJN BESCHIKBAAR IS VOOR VERHUUR. TOTAAL CIRCA 410 M² OP DE BEGANE GROND, 120 M² OP DE VERDIEPING (EVENTUEEL ALS WOONRUIMTE)!

Object:
Een hoekpand (Klaprozenweg/Polijsterweg) met een enorm front van ruim 35 meter waarvan ruim 23 meter aan de drukke Klaprozenweg. Een uitstekende ruimte voor de presentatie van producten middels de raampartijen van vloer tot plafond. Zeer geschikt voor kantoorinventaris, vloerbedekkingen, massa producten. Vrije hoogte van ruim 4 meter goed te bereiken en te bevoorraden/lossen, het oppervlakte is circa 410 m². Entree is gelegen aan de Klaprozenweg, alsmede aan de Polijsterweg. Object is onder meer voorzien van pantry, sanitair en overhead deuren. Bedrijfsruimte/winkelruimte die goed te gebruiken is voor volumineuze detailhandel en massaverkoop van bijvoorbeeld meubilair & inrichtingen. Onderscheidende vrije hoogte van bijna 4 meter.

Locatie/Omgeving:
Het object is gunstig gelegen ten opzichte van de stad (via de IJtunnel en middels de ponten) en ligt aan de drukke, sterk verbeterde doorgaande Klaprozenweg. Deze weg is de verkeersader van Oost naar West in Amsterdam Noord.
De NDSM werven zijn op loopafstand net als het sterk ontwikkelde Buiksloterham terrein. De omgeving Klaprozenweg is een transformatiegebied in ontwikkeling (vandaar ook de beperkte huurmogelijkheid) en wordt gekenmerkt door veel parkeerruimte en veel schone bedrijvigheid. In de omgeving is een breed aanbod van (perifere) detailhandel en een diversiteit aan bedrijven.

Opleveringsniveau:
Onder meer voorzien van;
- Overhead heaters
- Betonnen vloer
- Verlichtingsarmaturen
- Systeemplafond
- Sanitair
- Pantry

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de Klaprozenweg, in Amsterdam-Noord. De bereikbaarheid is uitstekend, zowel met openbaar vervoer, fiets als met de auto. Vanaf de Ringweg A10 is via afslag S116/S117 de Klaprozenweg binnen 7 minuten rijden te bereiken.

Bestemming:
- Enkelbestemming bedrijf, echter is detailhandel toegestaan. Voor aanvullende informatie verwijzen wij u door naar

Aanvangshuurprijs per jaar:
De huurprijs voor de begane grond bedraagt € 3.500,-- per maand exclusief btw, te vermeerderen met btw.
De huurprijs voor de eerste verdieping bedraagt € 950,-- per maand exclusief btw, te vermeerderen met btw.

Servicekosten:
Er worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met bedrijven ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

Huurprijsindexatie:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks alle huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, met een minimale indexering van 2% per jaar.

Huurtermijn:
Nader over een te komen, doch met een voorkeur van 2 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg, doch spoedig.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 3,500 per month
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Construction period
1971-1980

Surface areas

Area
410 m²
Industrial unit area
410 m²
Clearance
40 m
Plot size
546 m² (units from 410 m²)

Layout

Facilities
Peak cooling, overhead doors, concrete floor, heater, toilet and pantry
Living space
Present (built-in, 120 m²)

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park, furniture boulevard and in residential district
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, bus junction in less than 500 m, subway station in less than 500 m, subway junction in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 500 m to 1000 m, Dutch Railways train station in 500 m to 1000 m, motorway exit in 500 m to 1000 m, Tram stop in 1000 m to 1500 m and tram junction in 500 m to 1000 m
Local facilities
Bank in less than 500 m, recreation in less than 500 m, restaurant in less than 500 m and retail outlet in less than 500 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Klaprozenweg 42-44

€ 3,500 p/mo.