Kinderdijk 35 4571 SX Axel

Rental price on request

Description

Op een centrale plek in Zeeuws-Vlaanderen bieden wij dit multifunctionele bedrijvencentrum ‘Kinderdijk’ met verschillende units te huur aan. Het bedrijvencentrum is multifunctioneel en bestaat uit meerdere bedrijfsruimten en kantoren. Alle ruimten zijn instapklaar en dus op korte termijn te betrekken.

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten en verschillende units/bedrijfsruimten beschikbaar. Zoekt u een goed bereikbare plaats, genoeg ruimte en de mogelijkheid om zelf de omvang en de indeling te bepalen van uw nieuwe pand? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

Elke unit is 4 meter hoog en afzonderlijk voorzien van een elektrische poort (overheaddeur), wateraanvoer en 220V + 380V elektriciteit. Hierdoor heeft elke unit zijn eigen (interne) teller. Er is eveneens gemeenschappelijk sanitair aanwezig.

Het buitenterrein is voorzien van klinkerbestrating en biedt voldoende parkeergelegenheden.

Het bedrijvencentrum ligt op ca. 350 meter van de N258 wat zorgt voor een zeer goede ligging die makkelijk bereikbaar is met de (vracht)wagen én openbaar vervoer.
Uitvalswegen richting Antwerpen/Gent/Westerscheldetunnel en Terneuzen zijn in de directe omgeving aanwezig. Evenals winkels en supermarkten.

De basis vierkante meterprijs voor de bedrijfsruimte is € 65,00/m²/jaar en voor een kantoor € 75,00/m²/jaar excl. servicekosten. In de servicekosten zitten internet en gebruik sanitair inbegrepen.

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
1990

Surface areas

Area
16 m²
Industrial unit area
10 m²
Plot size
11,223 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Built-in fittings and windows can be opened

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in 5000 m or more, bus junction in 5000 m or more, subway station in 5000 m or more, subway junction in 5000 m or more, Dutch Railways Intercity station in 5000 m or more, Dutch Railways train station in 5000 m or more, motorway exit in 5000 m or more, Tram stop in 5000 m or more and tram junction in 5000 m or more

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Kinderdijk 35

Rental price on request