Romeinenstraat 22 5835 DX Beugen

Rental price on request

Description

Te huur 2 gebruiksklare bedrijfsunits op een zichtlocatie in bedrijvencentrum Sterckwijck in Beugen/Boxmeer.

Het bedrijventerrein heeft een prima ontsluiting via de nabij gelegen A-73 en A-77. Het centrum van Boxmeer ligt op 5 minuten en de gemeenten Cuijk, Nijmegen en Venray zijn bereikbaar in 10 tot 20 minuten. In Boxmeer is een NS-station.

Op de mooiste locatie op bedrijventerrein Sterckwijck staat Bedrijvencentrum Sterckwijck, een nog bijna nieuw bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit meerdere units. Per 1 april 2021 zijn in dit complex 2 mooie instapklare bedrijfsunits te huur. Unit 5 is groot circa 104 m2 verdeeld over 2 bouwlagen van circa 64 m2 en 44 m2. De begane grond kan worden gebruikt als bedrijfsruimte. Op de verdieping, met toilet en pantry, kunt u kantoor houden. De naastgelegen unit 6 bestaat uit circa 64 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en er is de mogelijkheid een entresol-vloer te plaatsen van circa 44 m2. De units zijn in voorkomend geval ook schakelbaar, zodat er één unit van in totaal circa 128 m2 op de begane grond ontstaat. Tevens zijn de units zonder een entresolvloer te huren.

Deze 2 units zijn helemaal gebruiksklaar, dat wil zeggen inclusief verlichting en wateraansluiting, toiletruimte in de kantoor-bedrijfsunit, overheaddeur (4m1 breed en 4m1 hoog) met loopdeur (overheaddeur elektrisch bedienbaar) , systeemplafond op de bovenste verdieping, etc. Alle units hebben eigen parkeerplaatsen ter beschikking.

De huurprijs van unit 5 is € 550,00 per maand te vermeerderen met BTW en de huurprijs van unit 6 is € 400,00 per maand te vermeerderen met BTW . Overige voorwaarden en condities huur nader overeen te komen.

Verhuur vindt op basis van een ROZ-model huurcontract, het laatste model bedrijfsruimte met algemene en bijzondere bepalingen.
Huurder dient minimaal een waarborgsom van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW als zekerheid te stellen.

Heeft u interesse in deze unit(s) of wilt u vrijblijvend meer informatie, neemt u dan rechtstreeks contact met mij op; 06-53441553

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
2018

Surface areas

Area
128 m² (units from 64 m²)
Industrial unit area
108 m²
Office area
20 m²
Maximum load
2,500 kg/m²

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Mechanical ventilation, overhead doors, concrete floor, toilet and pantry

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Business park

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Romeinenstraat 22

Rental price on request