Tjalk 17 F 2411 NZ Bodegraven

€ 1,000 p/mo.

Description

“Bedrijfsruimte met kantoorfaciliteit op de verdieping, centraal gelegen in het Groene Hart!”

Midden in het Groene Hart bevindt zich het bedrijvenpark Rijnhoek, een nieuw en modern bedrijvenpark, dat zorgvuldig in het landschap is ingepast. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals kalkzandsteen en prefab beton, in combinatie met gemetselde buitenmuren, maakt het bedrijfscomplex tot een uitstekend prijs-/prestatieniveau met een hoog duurzaamheidsniveau.

De begane grond heeft een draagvermogen van 1000 kg/m² en de eerste verdieping van 500 kg/m². De hal heeft een elektrisch bedienbare overheaddeur en een aparte loopdeur. Verder is de hal is voorzien van betonnen vloeren en een betonnen dak. Er is een afvoer voor riolering, en aansluitingen voor electra, gas en watertoevoer.

Er is een beheersvereniging van eigenaren worden opgericht voor gezamenlijke belangen (V.v.E.).

Bereikbaarheid:
De onderhavige ruimte is prima bereikbaar, het is gelegen aan de rijksweg N11, vlakbij de snelweg A12. Hierdoor zijn grote plaatsen zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht snel te bereiken.

Parkeren:
Deze locatie kenmerkt zich door goede parkeerfaciliteiten in de directe omgeving. Er is gerekend met een parkeernorm van 3 plaatsen per unit.

Vloeroppervlak:
Totaal oppervlak is ca. 156 m²; zowel de begane grond als de verdieping meten ca. 78 m².

Huurprijs:
€ 1.000,- per maand exclusief B.T.W.

Bijdrage in VvE-kosten bedraagt € 100,- per maand.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren, in beginsel, doch andere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maand prijs-indexcijfer volgend de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens
(2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.
Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.
Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting.

Bijzonderheden:
Voor meer informatie kunt u terecht op ons kantoor te Bodegraven. 0172-460800.

Alle maten zijn plusminus. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,000 per month
Service charges
€ 100 per month (21% VAT applies)
Listed since
8 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
2012

Surface areas

Area
156 m² (units from 78 m²)
Industrial unit area
156 m²
Clearance
4 m
Maximum load
1,000 kg/m²

Layout

Facilities
Overhead doors

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Business park and large-scale retail location
Accessibility
Bus stop in 1000 m to 1500 m, Dutch Railways Intercity station in 1000 m to 1500 m and motorway exit in less than 500 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Tjalk 17 F

€ 1,000 p/mo.