Kranenpool 10 - 10A 6443 VA Brunssum

Rental price on request Price on request

Description

Algemeen:
Het betreft een vrijstaand bedrijfsobject ca. 3.000 m2 met ca. 350 m2 kantoorruimte en ruim 10.000 m2 buitenterrein, gelegen op bedrijventerrien Hendrik te Brunssum.

Locatie:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Hendrik, nabij de op- en afritten van de Buitenring Parkstad. Hierdoor is de A2 op slechts enkele minuten gelegen.

Asbest:
Er is geen technisch- of milieuonderzoek uitgevoerd door verkoper. Verkoper heeft geen asbestinventarisatie uit laten voeren. Gezien het bouwjaar van het verkochte is niet uit te sluiten dat er mogelijk wel asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Alle in verband daarmede voorzienbare of te verwachten tekortkomingen komen volledig voor risico van koper. Verkoper aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van asbest kan voortvloeien.

Indeling:
Het betreft hier een bedrijfscomplex omvattend een dubbele loods, 2 kantoorgebouwen en terrein op een perceel(grootte) van 13.656 m2.

Beide kantoorgebouwen, gelegen aan de voorzijde, hebben eigen voorzieningen (a.g.v. braak zijn diverse zaken verwijderd, gestolen en/of gesloopt). Per verdiepingslaag (2) is er een VerhuurbaarVloerOppervlak (VVO) van circa 90 m2. Vanuit de kantoren zijn de erachter gelegen hallen bereikbaar.

HAL I (huisnummer 10A)
Deze hal, voorzien van gemetselde gevels, stalen spanten, lichtstraten en geprofileerde dakplaten is verder voorzien van diverse schuifdeuren en een kraanbaan. De grootte van deze hal is circa 1.057 m2 VVO. De hoogte bedraagt circa 6 meter.

HAL II (huisnummer 10)
Deze hal is eveneens voorzien van gemetselde gevels, lichtstraten, stalen spanten en liggers. Verder is er een inpandige kantoor-/kantineruimte en zijn er sectionaal poorten. De grootte is circa 1.836 m2 VVO. De hoogte bedraagt circa 7,5 meter.

Daarnaast zijn er aan de rechtergevel een 3-tal kleinere bedrijfsruimten van circa 150 m2 VVO.

BUITEN
Aan de voorzijde is het terrein beklinkerd. Via 2 poorten (links en rechts) is het achtergelegen terrein (deels beklinkerd) bereikbaar. Verder is er een weegbrug waarvan onduidelijk is of deze nog functioneert.

Opleveringsniveau:
Verkoper heeft geen onderzoeken laten verrichten naar de staat van het object, het terrein en de overige aan- en toebehoren en aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

Bestemming:
Het object valt binnen de vigerende beheersverordening 'Bedrijventerreinen', vastgesteld 11 september 2013.
De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven van categorie 1 tot en met 3, opgenomen in de Staat van Bedrijven.

Features

Transfer of ownership

Asking price
Price on request
Rental price
Rental price on request
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
2003

Surface areas

Area
3,343 m²
Industrial unit area
3,343 m²
Plot size
13,656 m² (units from 3,343 m²)

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Kranenpool 10 - 10A

Rental price on request Price on request