SynergyPark 4191 PG Geldermalsen

Rental price on request

Description

Groen ondernemen met bijzonder lage verbruikskosten kan op het SynergyPark: representatieve bedrijfsruimtes op bedrijventerrein Hondsgemet bij Geldermalsen.

Het SynergyPark is een representatief en ruim opgezet bedrijvenpark op Hondsgemet in Geldermalsen en bestaat uit twee modern vormgegeven bedrijfspanden met elk vier bedrijfsruimtes. De huurunits voldoen in álle details aan de vereisten voor een verantwoorde toekomst en zijn ideaal voor toekomstgerichte ondernemers met groeiambitie! U kunt hier onbezorgd ondernemen, voor al het andere wordt gezorgd.

SynergyPark Oost en West hebben de volgende bedrijfsruimtes te huur.

SynergyPark 01 | bedrijfsruimte 543 m² | kantoor 52 m² | zolder 52 m² | 16 parkeerplaatsen
SynergyPark 02 | bedrijfsruimte 212 m² | kantoor 28 m² | zolder 28 m² | 8 parkeerplaatsen
SynergyPark 03 | bedrijfsruimte 332 m² | kantoor 28 m² | zolder 28 m² | 4 parkeerplaatsen
SynergyPark 04 | bedrijfsruimte 543 m² | kantoor 52 m² | zolder 52 m² | 15 parkeerplaatsen

Klaar voor de toekomst
Duurzaam ondernemen begint met een solide basis. Daar is vanaf de ontwerpfase rekening mee gehouden en ziet u af aan bijvoorbeeld de ruime opzet van het terrein. Hier wordt volop, goed onderhouden, groen aangeplant. Een lichtstraat in de bedrijfsruimte vermindert de verlichtingsbehoefte met een zee van natuurlijk daglicht.

In de bedrijfsruimte valt het duurzame aspect van het pand duidelijk op in de vorm van massief houten gelamineerde liggers. Daarnaast ziet u dat het casco van de kantoorruimtes eveneens van hout zijn. Hout is een prachtig materiaal. Hout geeft een duurzame uitstraling aan uw organisatie, hout zorgt voor een gezond binnenklimaat én bouwen met hout zorgt voor een aanzienlijke CO2-reductie.

De bedrijfsruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Met laad- en losmogelijkheid op eigen terrein komt de sectionaaldeur goed van pas. Moderne installaties dragen verder bij aan het werkcomfort met een razendsnelle glasvezelverbinding, een modern warmtepompsysteem, ledverlichting en een geavanceerde ventilatie met voldoende luchtverversingscapaciteit en warmteterugwinsysteem. Op SynergyPark is uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Lage verbruikskosten
Uitstekende isolatie en moderne installaties zorgen voor bijzonder laag uitvallende verbruikskosten. De verbruikskosten voor elektra (verwarmen, koelen, ventileren en verlichten) worden zelfs volledig gecompenseerd met een hoogwaardige zonnepaneleninstallatie op iedere bedrijfsruimte (bij normale omstandigheden en verbruik).

Moderne architectuur
In uitstraling komen de bedrijfspanden niks te kort. Deze zijn in een moderne en strakke architectuur vormgegeven. Samen met de gebruikte hoogwaardige materialen, detailafwerking en het ruim opgezette en goed onderhouden voorterrein maakt dit van het SynergyPark een professionele en representatieve locatie om trots gasten te ontvangen.

Bereikbaarheid
Het SynergyPark is uitstekend bereikbaar met een rechtstreekse ontsluiting via de Plettenburglaan of via de Iepenwei. Dankzij de gunstige ligging aan knooppunt Deil rijdt u van het SynergyPark ‘direct’ de A2 en de A15 op. Het nabijgelegen NS-station van Geldermalsen ligt centraal in het spoorwegennetwerk.

Beschikbaarheid
SynergyPark wordt in twee fases gerealiseerd. Fase 1 bestaat uit SynergyPark Oost en komt met het voorterrein in november van dit jaar voor de verhuur beschikbaar. Enkele maanden later wordt SynergyPark West in fase 2 opgeleverd.

Over bedrijventerrein Hondsgemet
Hondsgemet ligt centraal in Nederland, direct aan de A15. Het is een ruim en modern bedrijventerrein met oog voor uitstraling, duidelijke bewegwijzering, collectieve beveiliging en afsluiting van het bedrijventerrein voor een prettig en veilig ondernemersklimaat.

Over de verhuurder
JCVANKESSEL Vastgoed is de eigenaar en de verhuurder van het SynergyPark. We zijn ervaren in verhuur en dat merkt u aan ons oog voor detail. We dragen zorg voor het onderhoud van het voorterrein, maar zorgen er ook voor dat de groenvoorziening, beveiliging, bebording en bijvoorbeeld de gladheidsbestrijding in orde is.
We zitten bij u in de buurt zodat we schade of storingen snel voor u oplossen. Panden op Hondsgemet in ons beheer zijn bijvoorbeeld de Pletterenburg-panden.
Huurvoorwaarden in overleg
• Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en btw.
• Betaling van de huur, servicekosten en btw per maand vooruit.
• Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken.
• Jaarlijkse indexering op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex Alle Huishoudens van het CBS.
• Huurtermijn: 5 jaar (overleg is mogelijk).
• Opzegtermijn: 1 jaar.

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden op het SynergyPark?
Kijk op de projectwebsite of neem voor meer informatie contact op met JCVANKESSEL Vastgoed via of bel met +31 (0)345 58 94 10.

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
New property
Year of construction
2021

Surface areas

Area
623 m² (units from 240 m²)
Industrial unit area
595 m²
Office area
28 m²
Maximum load
3,000 kg/m²

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Rooflights, overhead doors, toilet and mechanical ventilation

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Dutch Railways Intercity station in 4000 m to 5000 m and motorway exit in 500 m to 1000 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

SynergyPark

Rental price on request