Satellietbaan 23 2181 MG Hillegom

€ 299 p/mo.

Description

ALGEMEEN/LOCATIE:
Op het bedrijventerrein Treslong aan de Satellietbaan te Hillegom en grenzend aan de Molenlaan en de woonwijk Treslong, op een uitstekend bereikbare centrale locatie direct nabij de N-208 met goede verbinding richting N-207 en A4 / A44, is het nieuwbouwproject Molenpark gerealiseerd met 30 multifunctionele bedrijfsunits / boxen, waarvan er een aantal beschikbaar zijn voor de verhuur. De units onderscheiden zich naast de centrale ligging (op de grens van het bedrijventerrein maar ook nabij woningen) door de extra grote (bruto)maatvoering van circa 3,5 breed x 9 meter diep x 3,5 hoog. De units zijn bij uitstek geschikt voor zakelijk maar ook voor particulier gebruik. Denk aan opslag van auto's, caravans en boten e.d. Maar ook voor de ZZP-er is het een ideale uitvalsbasis. Kortom, een zee van ruimte die tal van mogelijkheden biedt.

OPPERVLAKTE:
bedrijfsruimte: 116 m² verdeeld over 4 boxen;
kantoorruimte: 27 m² kantoorruimte (op 1e verdieping).

Totaal 143 m² bedrijfs-/kantoorruimte beschikbaar

(!) combinatie bedrijfs-/kantoorruimte is mogelijk!

VOORZIENINGEN:
Standaard zijn de units voorzien van het volgende opleveringsniveau:
- Betonnen vloeren, wanden en dak;
- Glad afgewerkte vloer;
- Elektrisch en op afstand bedienbare geïsoleerde sectionaal garagedeur (enkele boxen ook met loopdeur);
- 2 TL- verlichtingsarmaturen;
- Diverse wandcontactdozen;
- Elektra op basis van een tussenmeter afgezekerd op 16A;
- Water- en rioolaansluiting (zodat evt. zelf een toilet gerealiseerd zou kunnen worden).

Het afgesloten (gezamenlijke) binnenterrein wordt voorzien van een elektronisch toegangshek met inbelfunctie, verlichting, cameratoezicht en bestrating.

PARKEREN:
Er bevinden zich 17 algemene parkeerplaatsen op het gezamenlijke binnenterrein. Het gezamenlijke binnenterrein inclusief de gemeenschappelijke voorzieningen zijn onderdeel van een Vereniging van Eigenaren (VvE) waarin het beheer is ondergebracht.

BESTEMMING:
Conform het vigerend bestemmingsplan "Centrum" van de gemeente Hillegom heeft het pand de bestemming 'Bedrijf'. Deze gronden zijn onder meer bestemd voor bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 zoals opgenomen in de bijlage 'Staat van Bedrijfsactiviteiten', met uitzondering van risicovolle inrichtingen en de opslag van brand- en explosiegevaarlijke stoffen, munitie en vuurwerk. Daarnaast voor de bij de bestemming behorende voorzieningen, waaronder parkeervoorzieningen, groen, water, erven, tuinen en paden.

OPLEVERING:
In overleg, per direct beschikbaar;

HUURPRIJS:
Vanaf € 299,= per maand excl. BTW en excl. een nader te bepalen voorschot t.b.v. gebruik van water, elektra en gebruikersbelastingen gemeente/waterschap/rioolrecht (indicatie € 50,= per maand, e.e.a. afhankelijk van het gebruik).

BESCHIKBAARHEID:
Zie de prijslijst in de brochure voor de actuele beschikbaarheid.

HUURTERMIJN:
Uitgangspunt is 1 jaar + 1 optie jaar, andere termijnen zijn bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

COURTAGE:
Mocht door bemiddeling van BM Bedrijfsmakelaars voor dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Deze aanbieding is vrijblijvend, er kunnen derhalve geen rechten aan deze brochure, tekst en tekeningen worden ontleend.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 299 per month
Service charges
€ 50 per month
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
2020

Surface areas

Area
143 m² (units from 29 m²)
Industrial unit area
116 m²
Office area
27 m²
Clearance
3.4 m

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Overhead doors and concrete floor

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 1500 m to 2000 m and motorway exit in 5000 m or more

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Satellietbaan 23

€ 299 p/mo.