Kabelweg 1 1271 AN Huizen

€ 330 p/mo.

Description

Op het representatieve bedrijventerrein ’t Plaveen in Huizen bieden wij aan, diverse in grootte variërende bedrijfsruimten tegen aantrekkelijke huurprijzen.

Bedrijvenpark Huizen is gevestigd aan de Kabelweg en geeft ruimte aan diverse ondernemers, waaronder webdesign bureaus, webshops, foto studio’s, in – en export kantoren, enz
.
Op deze locatie kunt u uw onderneming inschrijven als vestigingsadres en tevens uw poststukken ontvangen in uw eigen beveiligde postbus.

De locatie nabij de jachthaven van Huizen, diverse horecagelegenheden en de nabijheid van de rijkswegen A-1 en A-27 richting Amsterdam, Utrecht en Amersfoort maken deze locatie zeer aantrekkelijk.

HUURPRIJZEN
Alle aangeboden huurprijzen worden aangeboden, excl. 10% servicekosten ten behoeven van het gebruik en onderhoud van het gehuurde en buitenterrein.

BESCHIKBAARHEID
- Een inpandige werkruimte/opslag unit van 40 m2. Alleen een loopdeur en er kan geen auto
bijkomen. Huurprijs: € 330,00 per maand, excl. servicekosten en BTW.

- Een werkruimte/opslag unit van 115 m2 op de begane grond met een verdiepingsvloer van 35 m2. Totaal 150 m2. Huurprijs 1.125,00 per maand, excl. servicekosten en BTW.

OMZETBELASTING
De in deze aanbieding genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968

PARKEREN
Bij het gehuurde alsmede in de omgeving is voldoende gelegenheid tot vrij parkeren.

HUURTERMIJN
In overleg bespreekbaar, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 1 kalender maand.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting incl. BTW.

HUURPIJSINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 330 per month
First rental price
€ 75 per month
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
1980

Surface areas

Area
40 m²
Industrial unit area
40 m²

Energy

Energy label
Not required

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Kabelweg 1

€ 330 p/mo.