Honderdland 227 2676 LV Maasdijk

€ 3,125 p/mo. € 580,000 k.k.

Description

Op Bedrijvenpark Honderdland te Maasdijk is per direct een bedrijfsruimte beschikbaar in een multifunctioneel bedrijfsgebouw. Het betreft een bedrijfsruimte met een totaal oppervlakte van ca. 448 m2 verdeeld over 3 lagen. Dit pand is uitermate geschikt voor een combinatie van showroom-, productie- en kantoorruimten.

De begane grond heeft een representatieve entree aan de voorzijde, entree aan de achterzijde, meterkast, trappenhuis en een open ruimte groot ca. 183 m2 welke bestemd is voor showroom- productie of opslagruimte. Dit pand heeft een grote elektronische overheaddeur.

Op eenvoudige wijze is deze totale ruimte, door het plaatsen van een tussenwand, te splitsen in een ruimte van ca 85 m2 en een ruimte van ca. 100 m2. De begane grond heeft een betonnen vloer met een vloerbelasting van 1.500 kg/m2.

De eerste verdieping is te bereiken via een betonnen trappenhuis en is geheel ingericht als kantoorruimte en o.a. voorzien van verlaagde plafonds met lichtarmaturen, pantry en toilet. De totale grootte van deze verdieping bedraagt 162 m2.

Op de 2e verdieping is nog een kantoorruimte van groot ca. 105 m2, tevens voorzien van systeemplafonds met lichtarmaturen. Bij het pand behoren 6 eigen parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, pal aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag. Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven Rotterdam Airport.

Met de start van de aanleg van de Blankenburgtunnel wordt de bereikbaarheid ten opzichte van de Maasvlakte aanzienlijk verbeterd.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Naaldwijk
Sectie: F
Nummer: 5630
Groot: 1 are 84 centiare

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is “Bedrijventerrein Honderdland Fase 1”. Conform het bestemmingsplan is bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 van de “Staat van Bedrijfsactiviteiten” toegestaan.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 580,000 kosten koper
Rental price
€ 3,125 per month
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Industrial unit
Alternative use(s)
Office space
Building type
Resale property
Year of construction
2007

Surface areas

Area
450 m²
Industrial unit area
183 m²
Office area
267 m²
Maximum load
1,500 kg/m²
Plot size
184 m²

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Overhead doors, concrete floor and windows can be opened

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in 500 m to 1000 m and motorway exit in 1000 m to 1500 m

Parking

Parking spaces
6 uncovered parking spaces

Surroundings

Bedrijventerrein Honderland & Coldenhove, Maasdijk

Discover locations in the neighborhood

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Honderdland 227

€ 3,125 p/mo. € 580,000 k.k.