1e Tochtweg 13 2913 LN Nieuwerkerk aan den IJssel

€ 412 p/mo.

Description

Eén unit te huur in het multifunctionele bedrijfs-/ opslagverzamelgebouw genaamd project "de Zuidplas".
Type B, groot 48m2, lengte 10.00 mtr x breedte 4.80 mtr x 3.55 mtr hoogte gelegen op de begane grond.

Ligging
Direct aan de N219, de verbindingsweg tussen de snelwegen A20 (Rotterdam/Utrecht) en de A12(Den Haag/Utrecht) is dit nieuwe project gerealiseerd.
Dit veelzijdige bouwplan is gesitueerd op een uitstekende locatie, aan de Eerste Tochtweg (N219) te Nieuwerkerk aan den IJssel. Mede vanwege de uitermate gunstige ligging ten opzichte van de A20 (afslag 17 op 500 mtr), Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Nesselande en Zevenhuizen biedt dit concept tal van mogelijkheden zowel bedrijfsmatig als voor de particulier.

Multifunctioneel
Project "de Zuidplas" is een zeer representatief gebouw dat veel mogelijkheden biedt. Deze geventileerde, veilige units zijn perfect geschikt voor zowel de belegger, de particulier, alsmede de startende en reeds gevestigde ondernemers die op zoek zijn naar extra ruimte maar ook voor de ZZP-er. Tevens zijn de units zeer doelmatig voor het opslaan van (winkel)voorraad of archief alsmede het stallen van jetski, boot, ski's/snowboard, surfplanken, huisraad, caravan, oldtimer, camper, motor, trike of quad.

De units zijn toegankelijk via een overheaddeur met een vrije doorrijhoogte van 3.20 mtr; de inrijbreedte bedraagt 2.60 mtr en de vrije plafondhoogte ca. 3.55 mtr wat het inbouwen van een entresol mogelijk maakt.

Elke unit is gemaakt van een hoogwaardige betonconstructie en heeft een effen, afgevlinderde vloer. De units op de begane grond hebben een geheel onderheide betonvloer.

In de units is voor de ventilatie een sparing aangebracht zowel in de deur als in de achterwand.

Alle units zijn standaard uitgerust met diverse voorzieningen zoals elektra, verlichting en een uitstortgootsteen met watertappunt.

De overkapping van het gebouw bestaat uit een lichtstraat van 5 meter breed waardoor het geheel een frisse, open en eigentijdse uitstraling krijgt.

Alle units zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor de eigenaar

Het complex is verdeeld over 3 lagen: begane grond en twee verdiepingen.

Huurperiode 5 + 5 jaar
Borg 3 maanden

· Parkeren

· Algemene parkeerplaatsen om het gebouw aanwezig

· Opleveringsniveau

· Casco: onder andere voorzien van
vloer glad afgevlinderd, vloerbelasting 500kg/m2
overheaddeur ca. 2.60 mtr breed x 3.20 mtr hoog
1 dubbele wandcontactdoos
1 combi wandcontactdoos met schakelaar
2 tl-armaturen 58Watt
uitstortgootsteen met watertappunt v.v. tussenmeter
sparing voor ventilatie in de deur en achterwand van de unit
Liftinstallatie
De liftinstallatie, welke bedoeld is voor voertuigen met eventueel een aanhanger, heeft de volgende afmetingen: 12 mtr lang x 3 mtr breed en heeft een hefvermogen van 3500kg. De liftinstallatie heeft een eigen technische ruimte op de begane grond.

Vloeren
De vloeren in alle units zijn van gewapend beton en geschikt voor een belasting tot 500 kg/m2. De vloer wordt glad afgewerkt door middel van vlinderen. Op de begane grond zal de midden rijbaan worden voorzien van klinkers. Op de 1e en 2e verdieping zal de midden rijbaan bestaan uit aan weerszijden langs de units een betonnen pad van ca. 1.50mtr breed met daartussen een stalen rooster.

Waterinstallatie
In de units wordt een tapkraan geplaatst waaronder een uitstort gootsteen is gemonteerd. Eén en ander aangesloten op het rioolsysteem.

Betaling via automatische incasso

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 412 per month
First rental price
€ 297 per month
Service charges
€ 27 per month
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
2012

Surface areas

Area
48 m²
Industrial unit area
48 m²
Clearance
3.6 m
Maximum load
500 kg/m²

Layout

Facilities
Overhead doors

Energy

Energy label
Not required