Voltaweg 14 5482 TM Schijndel

€ 50,000 /yr

Description

Locatie
Dit nette bedrijfsgebouw is gelegen aan de Voltaweg op bedrijventerrein Duin I te Schijndel. Dit bedrijventerrein is een aantal jaren geleden geheel gerevitaliseerd en heeft een nette uitstraling. Mede door de ligging ten opzichte van de Struktuurweg, is de bereikbaarheid per auto als ook per vrachtverkeer goed te noemen. Binnen enkele autominuten is de A50 (Nijmegen-Eindhoven) te bereiken en binnen 10 autominuten de A2 (Maastricht-'s-Hertogenbosch-Amsterdam).

Object
Het bedrijfsgebouw bestaat uit een kantoor op de begane grond (circa 65 m²) met aangrenzend een magazijn-/bedrijfsruimte (circa 667 m²) die (deels) is voorzien van een verdiepingsvloer (circa 118 m²). Het bedrijf Lesautolease blijft in het gebouw gehuisvest en zal de kantoorruimte, kantine op de verdieping en een volledig afgescheiden deel van de magazijnruimte in gebruik houden. Enkel de entree zal gezamenlijk gebruikt worden.

Via een opvallende gemeenschappelijke entree met ruime balie, pantry en toilet zijn respectievelijk een administratiekantoor en kantoor 'chef magazijn' (met zicht op de magazijnruimte) te bereiken. De magazijn-/bedrijfsruimte was tot voor kort in gebruik als autoschadeherstelbedrijf, waarbij onder andere de thans nog aanwezige spuitcabine, werkbruggen en mengruimte nog zullen worden verwijderd. De aanwezige lichtstraten en ramen in de zijgevel creëren een prettige werkomgeving.

Opleveringsniveau
De entree en kantoorruimte op de begane grond zijn voorzien van tegelvloer, receptiebalie, pantry en toilet. De ruimtes zijn voorzien van een systeemplafond met ledverlichting, vloerverwarming, radiatoren en airco-units. Het aanwezige alarm wordt om niet aan huurder ter beschikking gesteld.

De magazijn-/bedrijfsruimte (vrije hoogte circa 6,75 meter) is voorzien van (vloeistofdichte) extra zware betonvloer, ledverlichting, gasheater, lichtstraten en ramen in de zijgevel, persluchtleidingen, krachtstroom (160 en 125 ampère) en zware gasaansluiting, brandslanghaspel en handmatig bedienbare overheaddeur.

Parkeren
Direct voor het gebouw zijn op het eigen (middels elektrisch bedienbare poort) afsluitbare voorterrein vier exclusieve parkeerplaatsen beschikbaar die tot het gehuurde behoren. Parkeren kan tevens langs de openbare weg waar in parkeerhavens is voorzien.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is gelegen in het bestemmingplan 'Bedrijventerreinen gemeente Schijndel' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijventerrein-1' met 'functieaanduiding tot en met categorie 4.2' en als zodanig bestemd voor:
- uitsluitend bedrijven in de categorieën 2 tot en met 4.2;
- opslagbedrijven;
- detailhandel, als ondergeschikte nevenactiviteit;
- dienstverlening onder voorwaarden;
- internetverkoop, onder voorwaarden.
Een kopie van dit bestemmingplan met uitgebreide omschrijving is op aanvraag verkrijgbaar.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 50,000 per year
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
2001

Surface areas

Area
850 m² (units from 785 m²)
Industrial unit area
785 m²
Office area
65 m²
Plot size
1,782 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Overhead doors, three-phase electric power, concrete floor and heater

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 5000 m or more and motorway exit in 4000 m to 5000 m

Parking

Parking spaces
4 uncovered parking spaces

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Voltaweg 14

€ 50,000 /yr