Aan de Zwarte Hond 9 5932 AB Tegelen

€ 30 /m²/year

Description

Op bedrijventerrein De Windhond te Tegelen gelegen diverse bedrijfs- en opslagruimtes met en zonder kantoormogelijkheid, daarnaast is er tevens nog een bijzondere industriële kantoorruimte beschikbaar. Het bedrijventerrein ligt ten Zuidoosten van Venlo nabij de Duitse grens en is prima bereikbaar. Op korte afstand gelegen van de op- en afritten van de snelwegen A73, A74 en nabij de A67.

Geb. 2 (ca. 1.092 m²):
Dit gebouw bestaat uit een bijzondere kantoorruimte welke gerealiseerd is in een voormalige bedrijfshal (gebouwd omstreeks 1960) en hierdoor een uniek industrieel karakter heeft.
Ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld call- of logistiekcentrum en royale kantoorruimte/tuin maar ook creatieve beroepen zijn denkbaar (bijv. atelier, fotostudio, reclamebureau etc.).
De ruimte is gelegen aan een groot parkeerterrein waar ruim voldoende eigen parkeerplaatsen beschikbaar zijn. De toegang is via een overdekte entree naar een hal en ontvangstruimte/kantoor, vanuit hier is de kantoortuin bereikbaar. In de kantoortuin zijn tevens enkele aparte kantoorunits middels tussenwanden gecreëerd. Naast toilet en keukenvoorz. is tevens nog een royale archiefruimte aanwezig. De kantoortuin is v.v. van kabelgoten, verlichting en verwarming. Laat u verrassen door deze unieke en bijzondere ruimte!!

Beschikbaar:
Gebouw 3/4 – unit poort 14 (ca. 2.700 m²):
Vanuit de ingang met grote toegangspoort aan de weg “Aan de Zwarte Hond” is deze bedrijfs- annex opslagruimte goed bereikbaar. Via een rolpoort aan de voorzijde (poort nr. 14) is de bedrijfshal van ca. 2.700 m² toegankelijk. De bedrijfshal is voorzien van div. verlichtingsarmaturen. Verdere voorzieningen in overleg.

Gebouw 4 – unit poort 13 (ca. 1.500 m²) :
Vanuit de ingang met grote toegangspoort aan de weg “Aan de Zwarte Hond” is deze bedrijfs- annex opslagruimte goed bereikbaar. Via een rolpoort aan de voorzijde (poort nr. 13) is de bedrijfshal van ca. 1.500 m² toegankelijk. De ruimte is ca. 25 meter breed en 60 meter diep.  De bedrijfshal is voorzien van div. verlichtingsarmaturen. Verdere voorzieningen in overleg.

Verkocht / verhuurd:
Gebouw 5 (2x ca. 900 m²): Verkocht
Gebouw 6 - Steenweg 5a - 7: Verkocht

Terrein: 
Het gehele terrein is omheind en geasfalteerd. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig en indien gewenst bestaan er ook mogelijkheden voor buitenopslag.  De te verhuren ruimtes en gebouwen liggen op een omheind terrein waar ook bedrijven zoals Agmi en Roland International gevestigd zijn.

Bestemming: 
De aangeboden ruimtes hebben de bestemming: “Industriegebied” waardoor vestiging van bedrijven en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten voor industriële – en handelsdoeleinden zijn toegestaan (niet zijnde detailhandel). (Bestemmingspland “De windhond” d.d. 1974).

Ligging: 
De bedrijfsruimten zijn goed bereikbaar en gelegen nabij uitvalswegen. Het station van Tegelen is op loopafstand gelegen. Het bedrijventerrein “de Windhond” ligt ten Zuidoosten van Venlo nabij de Duitse grens en is prima bereikbaar. Op korte afstand gelegen van de op- en afritten van de snelwegen A73, A74 en nabij de A67.

Huurprijzen:  
- Geb. 2: € 50,- per m² per jaar (excl. btw).
- Geb. 3/4: € 30,- per m² per jaar (excl. btw).

Bouwkavel:
Tevens is er nog een bouwkavel van ongeveer 3.900 m² groot beschikbaar. Een mooie kans om uw eigen bedrijfspand te realiseren door de ruime bouwmogelijkheden. Door het bebouwingspercentage van 80% kan er in totaal omstreeks 3120 m² bebouwd worden. Zie aparte vermelding op fundainbusiness.nl 

Voor meer vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 30 per square meter per year
Service charges
€ 1 per month (21% VAT applies)
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
1960

Surface areas

Area
5,292 m² (units from 535 m²)
Industrial unit area
4,200 m²
Office area
1,092 m²
Plot size
56,915 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Rooflights and overhead doors

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Dutch Railways Intercity station in less than 500 m and motorway exit in 1500 m to 2000 m

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Aan de Zwarte Hond 9

€ 30 /m²/year