Newtonstraat 8 4004 KD Tiel

€ 99,500 v.o.n.

Description

22 NOG TE REALISEREN BEDRIJFSUNITS!

Het bedrijfsverzamelgebouw zal bestaan uit 22 bedrijfsunits en is gelegen op het populaire bedrijventerrein "Kellen". De bedrijfsunits zijn naar eigen wens af te bouwen en in te delen.
Daarnaast is het nu mogelijk om de unit te vergroten!

INDELING:
Het project gaat uit van units met een oppervlakte op zowel de begane grond als de eerste verdieping telkens circa 81 m² v.v.o. groot; totaal groot circa 162 m². Echter zijn er diverse mogelijkheden qua oppervlakte. Zo is heeft de kleinste unit, zonder verdiepingsvloer een oppervlakte van circa 81 m² v.v.o. Er is een mogelijkheid om de unit te vergroten waardoor de unit zowel op de begane grond als eerste verdieping circa 162 m² v.v.o. groot is; totaal groot circa 324 m².
Iedere unit wordt casco opgeleverd met een grote bedrijfsruimte op de begane grond en een grote ruimte op de eerste verdieping. De ruimte op de begane grond is bereikbaar via de roldeur en via de loopdeur. De ruimte op de verdieping is bereikbaar met een trap. Meer - / minderwerk opties zijn volop mogelijk, informatie via verkopend makelaar.

ALGEMENE INFORMATIE:
- totale oppervlakte circa 3.630 m²
- units van circa 162 m² v.v.o., gelijk verdeeld over de begane grond en eerste etage.
- vloerbelasting begane grond max 1200 kg/ m²
- vloerbelasting verdiepingsvloeren max 300 kg/ m²

Liever een unit van groter? Het is mogelijk om een unit van totaal circa 324 m² v.v.o., gelijk verdeeld over de begane grond en eerste etage, te kopen! Of juist liever een kleinere unit? Het is mogelijk om een unit van totaal circa 81 m² v.v.o. te kopen!

BESTEMMINGSPLAN:
Het bestemmingsplan ‘Kanaalzone', onherroepelijk vastgesteld in 2013. Locatie bestemming ‘bedrijventerrein’, detailhandel perifeer 2, bedrijven tot en met milieucategorie 5.1.
Maximale bouwhoogte 30 meter, maximaal bebouwingspercentage 80%
Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Iedere unit wordt opgeleverd met twee eigen parkeerplaatsen voor de unit. Er worden dertien parkeerplaatsen voor de bezoekers aangelegd.

BEREIKBAARHEID:
Bedrijventerrein ‘Kellen’ is de meest centraal gelegen en zeer goed beveiligde bedrijvenlocatie in Tiel met goede verbindingen naar de A15 (Rotterdam – Keulen) en verbindingswegen naar het achterland. Het knooppunt Deil en de A2 zijn op korte afstand gelegen (circa 10 autominuten). Het object is daardoor uitstekend bereikbaar.

PRIJS:
vanaf prijs € 99.500,- v.o.n. tot € 252.500,- v.o.n. excl. BTW.

Heeft u interesse, maar wilt u liever huren? Heeft u vragen over de financieringsmogelijkheden? Neem contact op met ons kantoor voor de mogelijkheden of kijk op de blog op onze website.

OPLEVERINGSNIVEAU:
- met kunststof dakbedekking
- met onderhoudsarme materialen
- vaste trap naar de eerste etage
- met meterkast
- eigen parkeerplaatsen
- actieve VVE

De verkoop vindt plaats onder het voorbehoud van verkrijgen van de omgevingsvergunning, die in maart 2020 is aangevraagd. De bouw zal starten als tenminste 16 van de 22 units zijn verkocht. Dit is een opschortende voorwaarde. De bouwtijd zal circa 150 werkbare werkdagen zijn.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 99,500 vrij op naam
Original asking price
€ 130,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
2020

Surface areas

Area
3,630 m² (units from 81 m²)
Industrial unit area
3,630 m²
Maximum load
1,200 kg/m²

Layout

Facilities
Overhead doors, concrete floor and toilet

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in 1000 m to 1500 m, Dutch Railways Intercity station in 2000 m to 3000 m and motorway exit in 1000 m to 1500 m

Parking

Parking spaces
2 uncovered parking spaces

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Newtonstraat 8

€ 99,500 v.o.n.