Jules Verneweg 9 5015 BD Tilburg

€ 75,000 /yr

Description

TE HUUR Bedrijfsruimte met showroomruimte en kantoren Jules Verneweg 9 Tilburg

Algemeen
Centraal gelegen aan de hoofdverkeersader op Loven is deze bedrijfsruimte gesitueerd.
Het object beschikt over een centrale entree aan de voorzijde van het object. Op de begane grond en op laag 1 zijn verschillende moderne kantoren beschikbaar. Een groot deel van de bedrijfsruimte is ingericht als showroom. De toegang tot de bedrijfsruimte vindt plaats aan de voorzijde van het pand.

Het object is uitermate geschikt voor showroom- en/of kantoor gerelateerde ondernemingen op een aansprekende locatie.

Locatie
Zoals aangegeven is de Jules Verneweg de belangrijkste doorgaande weg op industrieterrein Loven en vormt de verbinding tussen de Bosscheweg en de Noordoosttangent. Industrieterrein Loven is het enige bedrijventerrein binnen de Gemeente Tilburg dat beschikt over een haven en een railterminal. Met name de aanwezigheid van zowel een barge als een railterminal is een belangrijke beweegreden voor bedrijven om zich op dit bedrijventerrein te vestigen. Dit gemêleerde bedrijventerrein ten Oosten van Tilburg kenmerkt zich door de diversiteit in gebouwen en de gebruikers daarvan. Enkele bekende bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein zijn: Rhenus, Albert Heijn, MOL Logistics en SCA Packaging.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is mede door de aanleg van de Noord-Oosttangent uitstekend te noemen. Deze verbindingsroute zorgt voor aansluiting op de snelwegen A 268 (Tilburg – Waalwijk) en A 58 (Breda – Eindhoven en Breda - ’s-Hertogenbosch). Het centraal station van Tilburg bevindt zich tevens op redelijk korte afstand van het industrieterrein.

Kantooroppervlakte
De kantoorruimte bedraagt 416 m2 en is gedeeltelijk inpandig gerealiseerd. Van de bedrijfsruimte is circa 900 m2 in gericht als showroom.

Opleveringsniveau
De kantoor- annex showroomruimtes worden casco opgeleverd en kunnen in overleg met verhuurder worden ingericht met zaken zoals pantry en toiletgroep. Aan de linker- en rechterzijde van het object worden geïsoleerde transportdeuren geplaatst op de begane grond, wat met name voor de showroomfunctie een sterke eigenschap is van dit gebouw.

Parkeren
Voor huurder zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het bij het gebouw behorende parkeerterrein en in het openbaar gebied.

Huurprijs
€ 75.000,-- per jaar,

De huurprijzen zijn bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd en worden vermeerderd met B.T.W. en servicekosten.

B.T.W.
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurindexering
De huurprijs zal voor het eerst een jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Door of vanwege verhuurder zal een nader te bepalen aantal diensten aan huurder worden geleverd. De servicekosten gelden per m² per jaar, te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting. en zullen bij wijze van voorschot en op basis van nacalculatie aan huurder in rekening worden gebracht. Deze lasten zijn bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

Huurtermijn
5 (vijf) jaren en verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.

Bankgarantie
Ter grootte van minimaal 3 maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

Huurcontract
Gebaseerd op het model, zoals in juli 2003 is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Oplevering
In overleg, op korte termijn.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 75,000 per year
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
1985

Surface areas

Area
1,822 m²
Industrial unit area
1,406 m²
Office area
416 m²
Plot size
1,804 m²

Layout

Number of floors
2 floors

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Dutch Railways Intercity station in 1000 m to 1500 m and motorway exit in 500 m to 1000 m

NVM real estate agent

Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij B.V.

Available tomorrow from 9:00
Call 013-5955955

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Jules Verneweg 9

€ 75,000 /yr