• Rented

Jan van de Laarweg 8 a 2678 LH De Lier

€ 1,000 p/mo.

Rental history

Listed since
May 7, 2020
Date of rental
August 31, 2020
Term
3½ month

Description

Op bedrijventerrein Leehove in De Lier is een nette bedrijfs-/opslag-/kantoorruimte beschikbaar van ca. 440 m².
De ruimte is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een ruime "open" bedrijfs-/kantoorruimte van 440 m² waarvan ca. 100 m² afgescheiden ruimte voor opslag.

Direct voor de deur zijn voldoende openbare parkeerplaatsen gelegen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID:
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Leehove. Dit terrein bevindt zich aan het einde van de rijksweg A20 bij ‘’knooppunt’’ Westerlee, wat gezien mag worden als de entree van het Westland.
Het gehele Westland is dan ook binnen enkele autominuten bereikbaar.
Met de afronding van het 3-in-1 project en daarmee de aanleg van de turborotondes Westerlee en Maasdijkplein is de doorstroming van het verkeer aanzienlijk verbeterd.

Daarmee is de bereikbaar ten opzichte van de Rijksweg A20 dan ook aanzienlijk verbeterd. Via de Burgemeester van Doornlaan is Delft snel te bereiken. Hiermee is er ook een goede verbinding met de rijkswegen A4/A12/A13 waardoor plaatsen als Den Haag, Amsterdam en Utrecht goed bereikbaar zijn.

BIJZONDERHEDEN:
- verwarming
- airco-unit
- toilet
- 2 lichtstraten
- pantry
- laminaatvloer
- te openen ramen

BESCHIKBAAR:
Het pand is per direct beschikbaar.

PARKEREN:
Voor dit object ligt een ruim terrein, waar voldoende parkeerplaatsen aanwezig zijn.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.000,- per maand exclusief BTW.

B.T.W.:
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW-belaste prestaties.
Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt,
waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste
het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het
moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

HUURTERMIJN
In overleg, diverse huurperioden mogelijk!

HUUROVEREENKOMST
Eventuele overeenstemming zal worden vastgelegd in een huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

VOORBEHOUD HUURDER
Conveniërende uitkomst van een nog nader uit te voeren kredietinformatie rapportage, waarbij onder andere de financiële gegoedheid van de huurder wordt getoetst.

BEZICHTIGINGEN
Uitsluitend op afspraak.

INLICHTINGEN EN BEZICHTIGINGEN
SANTEN & GASILLE Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN DE LIER
0174-511300

AANSPRAKELIJKHEID
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,000 per month
First rental price
€ 1,450 per month
Listed since
May 7, 2020
Status
Rented

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
1991

Surface areas

Area
440 m²
Industrial unit area
340 m²
Office area
100 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Rooflights, toilet, pantry, air conditioning and windows can be opened

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park
Involved real estate agent

NVM real estate agent

Santen & Gasille Makelaars

Call 0174-511300

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.