• Rented

Randweg 12 2941 CG Lekkerkerk

€ 3,000 p/mo.

Rental history

Listed since
December 29, 2020
Date of rental
July 27, 2021
Term
6½ month

Description

Opzoek naar kantoor-, bedrijfs- en buitenruimte? Zoek niet verder, want u vindt het direct aan de hoofdader van het industrieterrein in Lekkerkerk-Oost.

Op een perceel van ca. 1.000 m² bieden wij u 220 m² kantoor, 300 m² bedrijfsruimte en 360 m² buitenruimte te huur aan. Het hele object wordt "as-is" verhuurd en is met een paar aanpassingen om te toveren tot een stoer industrieel geheel. De eigenaar denkt graag met u mee. De voorzieningen zijn uitgebreid en de bereikbaarheid is prima.

Locatie/bereikbaarheid: het object is zeer gunstig gelegen op het bedrijventerrein van Lekkerkerk met goede bereikbaarheid naar Provincialeweg N210.

Kantoor: het kantoor bevindt zich aan de weg en ligt daarmee op zicht. Het geheel is voorzien van: airco units, scheidingswanden, verwarming middels radiatoren, cv ketel, ruime pantry, apart toilet, databekabeling en een patchkast. Tevens is er zowel vanaf de begane grond als vanaf de verdieping, toegang tot de bedrijfsruimte.

Bedrijfsruimte: de ruime hal aan de achterzijde is voorzien van 2 overheaddeuren, 2 separate toegangsdeuren, monolitisch afgewerkte betonvloer, krachtstroomvoorzieningen, apart toilet, ruime kantine met pantry en 2 magazijnen. De vloerbelasting bedraagt 1.000 Kg/m².

Het afgesloten buitenterrein is geheel voorzien van klinkers.

Opleveringsniveau:
- in huidige staat;
- airco;
- mechanische ventilatie;
- pantry;
- brandslanghalspel;
- toiletgroep per verdieping;

Parkeervoorziening:
Parkeren op eigen terrein.

Aanvaarding:
per direct.

Huurtermijn:
in overleg.

Vloeroppervlakte:
Ca. 880 m² gelegen op de begane grond en de verdieping.

Huurprijs:
€ 3.000,- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten:
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Voorbehoud:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Randweg 12 te Lekkerkerk. Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 3,000 per month
Listed since
December 29, 2020
Status
Rented
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
1975

Surface areas

Area
520 m²
Industrial unit area
300 m²
Area of site
360 m²
Office area
220 m²
Clearance
6 m
Clear span
12 m
Plot size
1,000 m²

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Overhead doors, three-phase electric power, concrete floor, toilet, pantry, air conditioning, mechanical ventilation and windows can be opened

Energy

Energy label
C 1.24

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, bus junction in 5000 m or more, subway station in 5000 m or more, subway junction in 5000 m or more, Dutch Railways Intercity station in 5000 m or more, Dutch Railways train station in 5000 m or more, motorway exit in 5000 m or more, Tram stop in 5000 m or more and tram junction in 5000 m or more
Local facilities
Bank in 1000 m to 1500 m, recreation in less than 500 m, restaurant in 1000 m to 1500 m and retail outlet in 500 m to 1000 m
Involved real estate agent

NVM real estate agent

Van Herk Bedrijfsmakelaars

Call 0180-530000

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.