• Rented

Gasstraat-Oost 48 5349 AV Oss

€ 55 /m²/year

Rental history

Listed since
October 16, 2018
Date of rental
April 14, 2021
Term
29½ month

Description

Locatie
Op wellicht één van de mooiste en meest herkenbare locaties van Oss, zal dit fraaie gebouw gerealiseerd gaan worden. Te midden van bedrijven als Acket Drukkerij Kartonage, Boels Verhuur, Office Center, Creemers Compressors en Boxss Self Storage springt dit gebouw straks direct in het oog! Gezien de ligging, pal aan de ‘Weg van de Toekomst’ en vanuit de A50-A59 gezien de eerste stoplichten rechts, is dit object maximaal herkenbaar en bereikbaar.

Object
Dit nieuw te realiseren bedrijfscomplex heeft een vloeroppervlak van circa 1.920 m² magazijnruimte en circa 304 m² goederenontvangst/expeditie.

De magazijnruimte heeft een hoogte van circa 12 meter en de goederenontvangst/expeditieruimte een hoogte van circa 7 meter. De expeditieruimte is voorzien van twee loadingdocks voorzien van levelers.

De hoek van het gebouw is gericht naar de Weg van de Toekomst en wordt voorzien van een grote glazen pui met maximale presentatiemogelijkheden. In deze hoek bestaat de mogelijkheid om in overleg met en naar wens van huurder(betonnen) verdiepingsvloeren aan te brengen zodat voor de gebruiker de mogelijkheid bestaat hier fraaie kantoor-/showroomruimte op maat te realiseren.

Opleveringsniveau
De magazijnruimte zal onder meer voorzien worden van een betonvloer (draagkracht 2.500 kg/m²), led-verlichting, twee loadingdocks voorzien van levelers, mogelijkheid tot verwarming middels gasheaters, dames-/herentoilet met voorportaal voorzien van wastafel, werkkast en pantry.

Parkeren
Er zijn uitgebreide parkeermogelijkheden op eigen terrein (28 plaatsen voor personenauto's).

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss - 2011' en heeft hierin de bestemming Bedrijf -3', met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2 en er zijn uitsluitend bedrijven toegestaan die voorkomen in de categorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de milieuzoneringslijst.
Tevens is toegestaan:
- detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, met dien verstande dat bij detailhandel in auto's het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogte 500 m² mag bedragen;
- detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen;
- buitenopslag, met dien verstande dat buitenopslag uitsluitend is toegestaan achter de naar de weg gekeerde bouwgrens.

Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 55 per square meter per year
Listed since
October 16, 2018
Status
Rented

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Construction period
2011-2020

Surface areas

Area
2,224 m²
Industrial unit area
2,224 m²
Clearance
12 m
Maximum load
2,500 kg/m²
Plot size
4,219 m²

Layout

Facilities
Rooflights, loading bays, overhead doors, three-phase electric power, concrete floor, sprinkler, heater, toilet and pantry

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 2000 m to 3000 m and motorway exit in less than 500 m
Involved real estate agent

NVM real estate agent

RSP Makelaars

Call 073-6488750

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.