• Rented

Edisonstraat 33 2811 EM Reeuwijk

€ 1,045 p/mo.

Rental history

Listed since
October 14, 2020
Date of rental
December 4, 2020
Term
7 weeks

Description

Op bedrijventerrein "Zoutman", aan de Edisonstraat, ligt deze representatieve bedrijfsruimte van ca. 195m2 met parkeergelegenheid voor de bedrijfshal.

Tevens zijn via de trapopgang 2 kantoorruimtes te bereiken.

Locatie/ Bereikbaarheid:
Het object is gelegen op het goed bereikbare bedrijventerrein Zoutman in Reeuwijk, nabij de rijkswegen A12 (Den Haag - Utrecht) en A20 (Rotterdam - Utrecht), alsmede de N11 (Alphen a/d Rijn - Bodegraven - Leiden). Tevens is er een goede busverbinding richting Gouda en Utrecht.

INDELING BEDRIJFSRUIMTE

De bedrijfshal (hoogte 6.36 m) is toegankelijk via een overhead-deur voorzien van een loopdeur. In de bedrijfsruimte bevinden zich een toiletruimte en een pantry. Trapopgang naar de entresol met twee kantoorruimtes.
Aan de achterzijde van de bedrijfsruimte is een deur naar de achtergelegen vlonder.

Bijzonderheden
• Overhead-deur met loopdeur
• TL-verlichting
• Krachtstroom
• Vloerbelasting van 2000 kilo per m²
• Systeemplafond met (inbouw) verlichtingsarmaturen
• Dubbel toilet en pantry op de begane grond
• Kabelgoten
• Centrale verwarming
• Airconditioning

Het is mogelijk om de navolgende zaken van de vertrekkende huurder over te nemen:
• Motor overheaddeur
• Verdiepingsvloer
• Camera systeem
• Alarm systeem

AANVULLENDE INFORMATIE:
Deze brochure is door Slingerland Makelaardij met zorg samengesteld. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Eventueel bijgevoegde plattegrond zijn slecht indicatief. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Huurprijs:
€ 1.045,-- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en overige gebruikerslasten. Tevens zal een maandelijks voorschot worden betaald voor het gebruik van gas, water en elektra (€ 50,00 exclusief B.T.W.) en een maandelijks bedrag aan servicekosten voor de schoonmaakkosten (€ 26,60 exclusief B.T.W.).

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,045 per month
Service charges
€ 77 per month (21% VAT applies)
Listed since
October 14, 2020
Status
Rented

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
1997

Surface areas

Area
195 m²
Industrial unit area
149 m²
Office area
46 m²
Maximum load
2,000 kg/m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Overhead doors

Energy

Energy label
Not available
Involved real estate agent

NVM real estate agent

Slingerland Makelaardij B.V.

Call 0182-301166

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.