• Rented

Jan Tinbergenstraat 25 3 en 7 2811 DZ Reeuwijk

€ 725 p/mo.

Rental history

Listed since
January 14, 2021
Date of rental
February 23, 2021
Term
5 weeks

Description

Bedrijfs/kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping.

Begane grond:
Bedrijfsruimte op de begane grond van 50 m2 v.v.o., toiletruimte, kleine pantry, vliering en verwarmingsunit en elektrische roldeur.

1e verdieping:
Kantoorruimte op de verdieping van 50 m2 v.v.o. , toiletruimte, kleine pantry met koud water en verwarmingsunit. Deze kantoorruimte heeft een eigen ingang via de galerij.

Algemeen:
Het betreft hier een op perfecte locatie gelegen representatief, kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw met diverse kleine kantoor- en bedrijfsruimten.

Bereikbaarheid:
Het pand ligt in de nabijheid van de A12, A20 waardoor de bereikbaarheid uitstekend te noemen is.

AANVULLENDE INFORMATIE:

Deze brochure is door Slingerland Makelaardij met zorg samengesteld. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Eventueel bijgevoegde plattegrond zijn slecht indicatief. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Huurprijs:
€ 725,-- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en overige gebruikerslasten.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen.
Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 725 per month
Listed since
January 14, 2021
Status
Rented
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
2002

Surface areas

Area
100 m²
Industrial unit area
50 m²
Office area
50 m²
Plot size
1,200 m²

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Overhead doors, toilet, pantry and windows can be opened

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in 500 m to 1000 m and motorway exit in 1000 m to 1500 m

Involved real estate agent

NVM real estate agent

Slingerland Makelaardij B.V.

Call 0182-301166

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.