• Rented

Chris Lebeauhof 4 b 3059 LN Rotterdam

€ 625 p/mo.

Rental history

Listed since
February 27, 2020
Date of rental
July 7, 2020
Term
4 months

Description

Het betreft een fraaie bedrijfsunit welke uitermate geschikt is voor de kleine zelfstandige en/of opslagruimte van ca. 52 m2 (netto) op bedrijvenpark Nesselande. De unit is voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeur en twee licht tubes, wat zorgt voor voldoende daglicht.

Het bedrijvenpark Nesselande:
Het bedrijvenpark Nesselande is een nieuw duurzaam bedrijvenpark van 15 hectare in het zuidelijke deel van Nesselande en ligt tussen de geluidswal langs de snelweg A20 en de woonwijk. Het terrein kenmerkt zich door haar goede bereikbaarheid, duidelijke indeling in hoven en een hoogwaardige kwaliteit van de buitenruimte.

Locatie en bereikbaarheid:
De locatie is gelegen direct langs de A20 en in de nabijheid van de A12 en is zowel met het openbaar vervoer en met eigen vervoer prima bereikbaar.

Bestemmingsplan:
Bedrijfsruimte heeft als bestemming bedrijf. De bedrijfsactiviteiten t/m 3.2 van de lijst bedrijfsactiviteiten zijn mogelijk. E.e.a. conform bestemmingsplan.

Metrage:
De metrage bedraagt: 52 m²
De afmetingen zijn: 10,50 x 4,95

Parkeergelegenheid:
Er behoort 1 parkeerplaats tot de unit.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd en is voorzien van:
• Betonvloer;
• Elektrisch bedienbare overheaddeur.
• Opbouw verlichting middels Led verlichting
• Twee licht tubes;
• Krachtstroom;
• Toilet met wandcloset

Huuringangsdatum:
Per direct.

Huurprijs:
€ 625,- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Huurprijs is exclusief het vastrecht en verbruik van water en elektra.

Huurtermijn:
5 jaar. Een kortere huurperiode is bespreekbaar

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting.

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud goedkeuring eigenaresse en/of verhuurder.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 625 per month
Listed since
February 27, 2020
Status
Rented
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
2018

Surface areas

Area
51 m²
Industrial unit area
51 m²
Maximum load
1,000 kg/m²
Plot size
67 m² (units from 51 m²)

Layout

Facilities
Overhead doors, three-phase electric power, concrete floor and toilet

Energy

Energy label
Not required

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, subway station in 1500 m to 2000 m, Dutch Railways Intercity station in 3000 m to 4000 m, motorway exit in 1500 m to 2000 m and Tram stop in 5000 m or more
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.