• Rented

Groethofstraat Unit 7 5916 PA Venlo

€ 550 /m²/year

Rental history

Listed since
November 3, 2021
Date of rental
January 1, 2022
Term
8 weeks

Description

TE HUUR:
Bedrijfsunit van 75m² in het nieuw gebouwde bedrijfsverzamelgebouw (fase II) aan de Groethofstraat in Venlo gelegen op bedrijventerrein 'Businesspark Noorderpoort'.
Het betreft hier een uitstekende locatie nabij de op- en afrit van de Rijksweg A-67 (Duisburg- Eindhoven) en is eveneens vanuit het centrum van Venlo goed bereikbaar.

De zelfstandige unit wordt compleet opgeleverd en is zeer geschikt voor o.a. opslag- distributieruimte of kleinschalige productie. Uitermate geschikt voor de kleinere MKB ondernemer en voor de particulieren als zijnde opslag of stallingsplaats.

INDELING:
De bedrijfsunit is gelegen op de hoek van het bedrijfsverzamelgebouw.. De begane grond is ca. 50m² groot. De eerste verdiepingsvloer is te bereiken middels een stalen trap, deze verdieping is ca. 25m² groot en beschikt over een toiletruimte. Naast de toiletruimte is het mogelijk een pantry aan te sluiten, water en elektra zijn aanwezig.
De grondvloer is uitgevoerd als een monolitischafgewerkte betonvloer met een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.250 kg/m². De verdiepingsvloer heeft een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 300kg/m².
Er is een elektrische overhead deur (350x480m) en een separate loopdeur met ramen. De kozijnen en ramen in de buitengevel zijn uitgevoerd in aluminium en zijn voorzien van isolerende beglazing. De deuren en ramen zijn voorzien van het benodigde hang en sluitwerk wat voldoet aan weerstandsklasse 2. Op de verdieping zijn 3 extra ramen aangebracht waardoor er op de verdieping ook voldoende lichtinval aanwezig is.
De buitenwanden bestaan uit een betonnen geïsoleerde borstwering met een hoogte van 1 meter en daarboven geïsoleerde metalen gevelbeplating in kleur, met een isolatiewaarde van Rc 4,5 m²K/W.

Eventuele reclame- uitingen kunnen door huurder zelf worden verzorgd, hiervoor dient huurder zelf vergunning van de gemeente te verkrijgen.
Het terrein alsmede de in-/uitrit is verhard met betonnen klinkers. Tevens behoort er één parkeerplaats op het buitenterrein tot het gehuurde.

HUURCONDITIES:
Huurprijs: € 550,- excl. BTW.
Servicekosten (voorschot): in overleg

HUURPERIODE:
In overleg.

HUURBETALING:
Per maand vooruit te voldoen.

BTW - BELASTE VERHUUR:
Verhuurder opteert voor met BTW -belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm) dan zal er een BTW -vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

WAARBORGSOM:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks ''alle huishouders'' (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS.

HUURCONTRACT:
Standaard model ROX- contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende Algemene Bepalingen (laatste versie).

AANVAARDING:
In overleg.

VOORBEHOUD:
Goedkeuring eigenaar.

BESTEMMING:
De voor Bedrijf 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die zijn genoemd in de bijlage (Lijst van bedrijfsactiviteiten) onder de categorie 2, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen;
b productiegebonden detailhandel;
c ondergeschikte horeca behorende tot horeca categorie 1 en 2;
d opslag en uitstalling;

OP AANVRAAG:
De lijst van bedrijfsactiviteiten.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/huurder/onderhuurder/opdrachtgever.
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van eventuele onjuistheden en/of wijzigingen kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 550 per square meter per year
Listed since
November 3, 2021
Status
Rented

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
2021

Surface areas

Area
75 m²
Industrial unit area
75 m²
Clearance
6 m
Clear span
5 m
Maximum load
1,250 kg/m²

Layout

Facilities
Concrete floor and toilet

Energy

Energy label
A

Surroundings

Location
Business park and large-scale retail location
Accessibility
Bus stop in less than 500 m, Dutch Railways Intercity station in 4000 m to 5000 m and motorway exit in 1500 m to 2000 m

Involved real estate agent

NVM real estate agent

Makelaarskantoor Sannen

Call 077-3827788

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.