• Sold

Honderdland 116 2676 LT Maasdijk

€ 2,950 p/mo. € 475,000 k.k.

Sales history

Listed since
April 4, 2022
Date of sale
May 31, 2022
Term
8 weeks

Description

*WEGENS GROTE BELANGSTELLING GEEN BEZICHTIGINGEN MEER MOGELIJK!*

Op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk is per direct een representatieve bedrijfsruimte beschikbaar voor de verkoop/verhuur. Het object is gelegen nabij de entree van het bedrijventerrein op de kop van een bedrijfsverzamelgebouw.

BEDRIJFSRUIMTE
Het object betreft in totaal ca. 358 m2 vloeroppervlakte verdeeld over twee verdiepingen. Het object heeft een representatieve uitstraling door de ligging op de hoek van het bedrijfsverzamelgebouw en de volledig glazen gevel aan de zijkant. De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
• Elektrische overheaddeur;
• Alarminstallatie;
• Gasgestookte heater;
• Verlichting;
• Betonnen vloer;
• Brandslang;
• Krachtstroomaansluitingen;
• Een vloerbelasting van 1.500 kg/m2.

Via een houten trap is de verdiepingsvloer te bereiken. Op de 1e verdieping kan een showroom of kantoorruimte gerealiseerd worden. De eerste verdieping is voorzien van een pantry, sanitaire voorzieningen, verlichting en verwarming. De vloerbelasting van de verdiepingsvloer bedraagt 250 kg/m2. Tevens beschikt het pand over een vide van ca. 30 m2.

BOUWJAAR
Het pand is in 2005 gebouwd en opgeleverd.

PARKEREN
Bij het object behoren 4 parkeerplaatsen.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Honderdland ligt aan de entree van het Westland, direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Coldenhove. Na realisatie van de volgende fase van bedrijvenpark Honderdland sluit deze ook aan op bedrijventerreinen Leehove en ALC Westerlee, waarmee er een mooie corridor aan bedrijvigheid ontstaat.

Gunstiger kan een business park niet gelegen zijn: via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken. Vanuit Honderdland is ook een snelle verbinding mogelijk met het gehele Westland en Den Haag.

Bovendien is Honderdland strategisch gelegen met het oog op een aantal belangrijke internationale uitvalsbases: de ferryverbinding Hoek van Holland-Harwich, de haven van Rotterdam en de luchthaven The Hague-Rotterdam Airport.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Naaldwijk
Sectie: F
Nummer: 5601 | 5602
Oppervlakte: 233 m2 | 12 m2
Eigendom: Volledig eigendom

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan ‘’Bedrijventerrein Honderdland fase 1’’ is op de locatie bedrijvigheid tot en met categorie 4.1 toegestaan.

KOOPPRIJS
De vraagprijs van het object bedraagt € 475.000,- k.k. vrij van BTW.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 2.950,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen 2 weken na verkrijgen financiering.

HUURGARANTIE
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

BESCHIKBAAR
In overleg.

ENERGIELABEL
Het object beschikt nog niet over een Energielabel. Eigenaar zal zorgdragen dat deze wordt opgemaakt.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het object is onderdeel van ‘’Exploitatie Vereniging Honderdland’’. De jaarlijkse bijdrage bedraagt 2 maal
€ 724,88.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 475,000 kosten koper
Rental price
€ 2,950 per month
Listed since
April 4, 2022
Status
Sold
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
2005

Surface areas

Area
358 m²
Industrial unit area
358 m²
Maximum load
1,500 kg/m²
Plot size
245 m²

Layout

Facilities
Overhead doors, three-phase electric power, concrete floor, heater, toilet and pantry

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in less than 500 m and motorway exit in less than 500 m

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.