• Sold

Rucphense Vaartkant 12 + 14 (incl woning) 4715 AV Rucphen

€ 599,000 k.k.

Sales history

Listed since
January 15, 2021
Date of sale
March 4, 2021
Term
6 weeks

Description

Algemeen
Unieke gelegenheid om wonen en werken in het "dorps hart" van Rucphen te combineren. Het ruime vrijstaande woonhuis met garage, met daarnaast kantoorpand met bedrijfsruimte/magazijnen (ca. 780 m²), zijn voor meerdere doeleinden geschikt te maken.

Ligging
Dit unieke object is gelegen in het centrum van Rucphen, waar u volop voorzieningen heeft voor uw dagelijkse benodigdheden, zoals meerdere supermarkten (op loopafstand), diverse overige winkels, cafés, restaurants, basisscholen, kinderopvang en sportaccommodaties. In het, op fietsafstand gelegen buitengebied van Rucphen met o.a. bossen en heide, kunt u heerlijk van de natuur genieten en ontspannen. De aansluiting op de snelweg A 58 Breda-Roosendaal is op ca. 5 autominuten gelegen evenals "Breda Airport".

Bouwaard woonhuis
Dit huis is traditioneel gebouwd met een betonnen begane grondvloer, betonnen verdiepingsvloer, houten kapconstructie onderlaten en gedekt met pannen. De hardhouten kozijnen zijn grotendeels voorzien van isolerende beglazingen. De garage is eveneens in spouw gebouwd, betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer en houten kapconstructie gedekt met pannen. De balklaag is afgetimmerd met brandvrij materiaal (mogelijk asbesthoudend). De verwarming en het warme water worden verzorgd door een cv combi ketel Nefit, bouwjaar 2014.

Bouwaard kantoorpand (bouwjaar 1985)
Het kantoorpand is gebouwd met spouwmuren, betonnen verdiepingsvloer, houten platdak vloer, voorzien van kunststof dakbedekking. De kunststof kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazingen en het pand is voorzien van spouwmuur- en dakisolatie. De verwarming en het warme water komen van een cv combi ketel Nefit (bouwjaar ca. 2005). De kantoren op de begane grond en op de verdieping beschikken over airco.

Bouwaard bedrijfsruimte
De magazijnen zijn gebouwd met betonnen begane grondvloer, deels betonnen en deels houten verdiepingsvloer en dak van stalen damwand platen, voorzien van isolatie en kunststof dakbedekking (vernieuwd in 2018). De gevels zijn tot ca. 3 m hoogte gebouwd in spouwmuren en vanaf 3 m in stalen damwandplaten met geïsoleerde binnendozen, de voorgevel is met damwandplaten tot aan de bestrating. De verwarming komt via een heather met 2 recirculatie pompen op de verdieping. De hardhouten kozijnen zijn voorzien van enkele beglazingen.

Begane grond woonhuis
De hal met meterkast en trapopgang naar de verdieping geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer beschikt over een gashaard en een open keuken met eenvoudig keukenblok met betegeld blad, 4-pits gaskooktoestel, elektrische oven en afzuigkap onder bovenkastje en een dubbele spoelbak. Vanuit de keuken is een kelderkast toegankelijk met legplanken, diepte ca. 100 cm. Het portaal met vaste kast heeft 2 buitendeuren, één naar de oprit links van het huis en één naar de oprit rechts. Voor de achterdeur is de watermeterput gesitueerd. Via een halletje vanuit het portaal kunt u naar de toiletruimte en naar de badkamer met ligbad, wastafel en aansluiting wasmachine. Vanaf de achterplaats kunt u naar de garage, waarin de cv combi ketel in een vaste kast is gesitueerd, alsmede de gasmeter. Via een vlizotrap kunt u naar een bergzolder.

Verdieping woonhuis
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers. De slaapkamers rechts beschikken beide over een vaste kast, de slaapkamer rechtsachter heeft een buitendeur naar het dakterras. De grote slaapkamer links heeft 2 vaste kasten en een nis met wastafel. Op de overloop is een inspectieluik voor de zolder aanwezig.

Begane grond kantoorpand
Via de overdekte entree met dubbele hardglazen deuren komt u in de hal met meterkast, toiletruimte, open hardhouten trap naar de verdieping en deur naar het kantoor. Via het kantoor kunt u naar de garage (magazijn) met roldeur (ca. 3 x 3 m) en open doorgang naar de magazijnen. De garage is open tot de dakvloer en voorzien van een airco unit voor de kantoren. Tevens is er een achterdeur waar u buitenlangs naar een achteringang van de magazijnen links kunt en naar een perceel grond. Het kantoor beschikt over airco.

Verdieping kantoorpand
Op de verdieping is een spreekkamer/showroom/kantoor gesitueerd met airco, een archiefruimte, pantry en een gastentoilet. Tegen de garagewand is een vaste kastenwand met 3 verticale rolschermen aangebracht.

Begane grond bedrijfsruimte
De toegang tot de magazijnen is middels roldeuren voorzien en is ook bereikbaar via de garage van het kantoorpand. Het magazijn rechts is voorzien van een toiletruimte, een trap naar de verdieping met vide en een deur alsmede een open doorgang naar het linker magazijn. Het rechter magazijn heeft een houten balklaag als verdiepingsvloer en het linker magazijn heeft een betonnen verdiepingsvloer. De stalen kolommen en stalen balken zijn voorzien van brandwerende bekledingen en er zijn brandslanghaspels aanwezig. Nabij/tegenover de trap is een centrale gas-heather met tegen de beide zijwanden een recirculatie ventilator van de warme lucht verdieping. Het linker magazijn heeft een pantry en een achterdeur, een roldeur en een deur naar de garage van het woonhuis.

Verdieping bedrijfsruimte
De trap komt uit op een groot magazijn met stalen kolommen en balken. Op de 2 zijgevels zijn lucht recirculatiepompen gesitueerd.

Tuin en opritten.
De woning beschikt over een voortuin en verharde achterplaats. Vóór het magazijn behoort het geheel verharde terrein tot de woning maar is in gebruik door het bedrijf. Vóór het kantoorpand behoort het verharde terrein grotendeels tot het bedrijfspand. Links van de woning is een eveneens geheel verharde oprit gesitueerd. Achter het kantoorpand, rechts naast en achter het rechter magazijn is een achterom aanwezig, alsmede een perceel grond van circa 52 m².

Bestemmingsplan
In het vigerende bestemmingsplan Kom Rucphen heeft de woning met het adres Rucphense Vaartkant 14 de enkelbestemming "Wonen" en het bedrijfspand met het adres Rucphens Vaartkant 12 de enkelbestemming "Bedrijf". Het perceel rechtsachter het magazijn valt onder het gedeelte van het bestemmingsplan "Wonen".

Het bedrijfspand is onder te verdelen in de volgende oppervlakten en inhoud:
BVO bedrijfspand totaal ca. 910 m²
Inhoud bedrijfspand totaal ca. 3.067 m³
VVO magazijnruimten ca. 781 m²
VVO kantoorruimten ca. 67 m²
VVO verkeersruimten ca. 13 m²
VVO sanitaire ruimten ca. 12 m²
VVO totaal alle ruimten ca. 873 m²

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 599,000 kosten koper
Listed since
January 15, 2021
Status
Sold
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
1952

Surface areas

Area
910 m²
Industrial unit area
843 m²
Area of site
1,103 m²
Office area
67 m²
Plot size
1,103 m²

Layout

Number of floors
1 floor
Facilities
Mechanical ventilation, heater, toilet, pantry, air conditioning, built-in fittings and windows can be opened

Energy

Energy label
G

Surroundings

Location
In residential district
Involved real estate agent

NVM real estate agent

Van Hassel makelaars

Call 076-5975900

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.