• Sold

Olivier van Noortweg 4 5928 LX Venlo

Rental price on request

Sales history

Listed since
June 15, 2015
Date of sale
April 24, 2021
Term
70 months

Description

MODERNE SHOWROOM MET WERKPLAATSEN OP ZICHTLOCATIE A-67 - TRADE PORT WEST

Via kun je de video bekijken!

Object:
Het object is in 2005 gebouwd en is opgetrokken als staalconstructie met gevels grotendeels als geprofileerde stalen platen, deels als aluminium puien, kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium met thermische beglazing en platte daken zijn afgewerkt met bitumineuze dakbedekking.

Locatie:
Gelegen op uitstekende zichtlocatie op het moderne industrieterrein ‘Trade Port West’ nabij onder andere bekende ondernemingen zoals Nedinsco, Arrow en Vista Print.

Bereikbaarheid:
Het object is op zichtlocatie gelegen van de autosnelweg A-67 van Venlo naar Eindhoven en is uitstekend bereikbaar. Een bushalte is op loopafstand van het object gesitueerd.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn in ruime mate parkeerplaatsen voorhanden.

Indeling object (in m² vvo):
Totaal beschikbaar metrage van ca. 7.000 m².

Partiële huur mogelijk vanaf 1.000 m².

Begane grond: showroom – geheel betegelde dames, heren en invalide toiletgroep met wastafels – lift (max.13 personen/1.000 kg) – pantry v.v. keukenblok met spoelbak – halfopen administratiekantoren/receptie – wasruimte – werkplaats 1 – opslagruimte – geheel betegelde heren toiletgroep met urinoirs en wastafels – magazijnruimte (twinfloor/entresol van 3 verdiepingen) – inpandige kantoren/receptie – geheel betegelde dames toiletgroep incl. voorportaal met wastafel – werkplaats 2 – werkplaats 3 v.v. putten.

Eerste verdieping: overloop – geheel betegelde dames, heren en invalide toiletgroep met douche en wastafels – technische ruimte – pantry met close in boiler, koelkast, vaatwasser en spoelbak –kantine – kantoren – vergader-/spreekruimtes – kleed/wasruimte v.v. wastrog en toiletruimte.

Tweede verdieping: overloop – geheel betegelde dames, heren en invalide toiletgroep met douche en wastafels – kantine inclusief aanrechtblok v.v. vaatwasser en spoelbak – opslagruimte.

Perceelsgrootte:
1 ha 64 a 82 ca.

Opleveringsniveau:
De showroom is representatief afgewerkt met o.a. een tegelvloer, dubbele toegangsdeur en lichtstraten. De kantoren zijn o.a. uitgerust met vloerbedekking, stucwerk wanden en systeemplafonds met verlichtingsarmaturen. De werkplaatsen en wasruimte zijn o.a. voorzien van monolithische vloeren, overheaddeuren, lichtstraten, bruggen, (mobiele) afzuigunits en olie/vet afscheiders. De inpandige kantoren/receptie zijn o.a. voorzien van een tegelvloer en systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.

Informatie over de E&W installaties zijn op aanvraag beschikbaar.

Het buitenterrein is geheel verhard, omheind met een hekwerk, beveiligd en verlicht. Aan de Vasco da Gamaweg is een ruim buitenterrein ten behoeve van vrachtwagens inclusief een tweede in- en uitrit gelegen.

Glasvezel:
Realiseerbaar.

Huurcondities

Huurprijs:
Op aanvraag.

Huurtermijn:
5 jaar met 5 verlengingsjaren.

Huurbetaling:
Per drie (3) maanden vooruit te voldoen.

BTW-belaste verhuur:
Verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW - norm) dan zal er een BTW - vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Bankgarantie:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW.

Indexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks “alle huishoudens“ (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Standaardmodel ROZ-contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende algemene bepalingen.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Features

Transfer of ownership

Rental price
Rental price on request
Listed since
June 15, 2015
Status
Sold

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
2005

Surface areas

Area
7,000 m² (units from 1,000 m²)
Industrial unit area
7,000 m²

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Motorway exit in 500 m to 1000 m

Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.