• Sold

Kamerlingh Onnesstraat 2 6603 AZ Wijchen

€ 549,000 k.k.

Sales history

Listed since
November 10, 2021
Date of sale
June 15, 2022
Term
7 months

Description

Gunstig gelegen op het bedrijventerrein Wijchen Oost kunnen wij u deze vrijstaande (bedrijfs)-woning met multifunctionele bedrijfshal aanbieden met tuin en verhard buitenterrein.

Door de ruime bestemmingsplan-mogelijkheden is het zeer goed mogelijk om wonen en werken te gaan combineren op een rustige locatie, nabij het centrum van Wijchen. Ook t.o.v van Nijmegen is het gunstig gelegen.

De woning heeft 4 slaapkamers op de verdieping , waarvan 2 met balkon en op de begane grond bevinden zich de woonkamer, keuken en bijkeuken en een kantoorruimte. Woonoppervlakte is circa 132 m2. Het bouwjaar van de woning is circa 1960 echter in in de loop van 2002 - 2014 geheel gerenoveerd/gemoderniseerd, waardoor een comfortabele en ruime woonruimte is ontstaan.

Indeling:

Ruime hal met meterruimte, vanwaar toegang tot toiletruimte, trapopgang naar 1e verdieping, trap naar kelderruimte, kantoorruimte, woonkamer en keuken. Vanuit de keuken is toegang tot de woonkamer en via hal (met CV-ruimte) naar achterdeur en bijkeuken.

Op de 1e verdieping bevinden zich de 4 slaapkamers en de luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.

De bedrijfshal (bouwjaar circa 2001) betreft een in spouw opgetrokken hal van metselsteen en is met pannen gedekt. De begane grondvloer (circa 62 m2) is van beton, monolitisch afgewerkt; de entresol-vloer (circa 21 m2) is van hout en toegankelijk via een (verrijdbare) bibliotheektrap en verwarmd middels een direct gestookte heater.

Het buitenterrein is geheel bestraat en omheind met elektrische toegangspoort.

AANSPRAKELIJKHEID
De eigenaar van dit object heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt.
Deze aanbieding is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de eigenaar aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

BIJZONDERHEDEN:
Eventuele huur-/kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 549,000 kosten koper
Listed since
November 10, 2021
Status
Sold
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Construction period
1960-1970

Surface areas

Area
83 m²
Industrial unit area
83 m²
Plot size
670 m²

Layout

Facilities
Mechanical ventilation, overhead doors, three-phase electric power, concrete floor and heater
Living space
Present (detached, 132 m²)

Energy

Energy label
E

Surroundings

Location
Business park

Involved real estate agent

NVM real estate agent

RéBM Bedrijfsmakelaardij

Call 024-6630545

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.