• Sold

Landauer 2 * 3897 AB Zeewolde

€ 210,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
November 10, 2020
Date of sale
April 13, 2021
Term
5 months

Description

Helft van een dubbel bedrijfspand van 244 m² op een eigen stuk grond van 462 m².
Heeft u meer ruimte nodig voor een bedrijfspand en heeft u behoefte aan een representatief pand waar u echt opvalt met uw bedrijf?
Dit nieuwbouwproject biedt veel voordelen. Er is parkeerplaats op eigen terrein, een eigen ingang, er is ruimte naast en achter het pand en het object is verdeeld over 2 bouwlagen.

Omschrijving
Begane grond:
Een ruime hal op de begane grond van ca. 8 meter breed en ca. 18 meter diep en ca. 3 meter hoog. Een ideale ruimte voor bijvoorbeeld een werkplaats, opslag of showroom. Er is meer dan voldoende ruimte om bijvoorbeeld een mooie ontvangstruimte te maken wat heel mooi tot zijn recht zal komen door de hoge glazen pui aan de voorzijde en de vide bij binnenkomst.

Eerste verdieping
Op deze etage is een ruimte van 100 m². Omdat deze vloer iets naar achteren is gelegen, ten opzichte van de voorgevel, is bij binnenkomst een prachtige vide ontstaan. Een mogelijkheid is om de vloer door te trekken of juist kleiner te maken zodat er op de begane grond meer hoogte ontstaat. Deze verdieping heeft een hoogte van circa 3.90 m. Deze verdieping leent zich uitstekend als kantoor of bijvoorbeeld als extra opslagruimte.

Bijzonderheden
Het pand wordt nieuw voor u gebouwd. Er zijn volop mogelijkheden om het pand uw eigen uitstraling mee te geven. Zo is er o.a. keuze in de kleuren van de (kunststof) kozijnen en gevels.

Locatie:
2 Unieke nieuw te bouwen bedrijfshallen. Ieder op een eigen ruime kavel. Ze worden gebouwd in Zeewolde op het bedrijventerrein Horsterparc.
Het bedrijventerrein Horsterparc is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling. Samen met de ondernemers wil de gemeente Zeewolde er voor zorgen dat Horsterparc haar parkachtige uitstraling behoudt. In opdracht van de gevestigde bedrijven regelt een parkmanager onder andere het beheer en onderhoud, de bewegwijzering en collectieve bedrijfsbeveiliging. Daarmee is en blijft Horsterparc het paradepaard van Zeewolde.
Dit is de 2e fase. De 1e fase staat tegenover de kavel en is onlangs opgeleverd. De foto's in deze presentatie zijn van fase 1. Exact tegenover dit gebouw komt fase 2.

Perceel 462 m²
Begane grond ca. 144 m²
Verdieping ca. 100 m²
Totale vloeroppervlakte ca. 244 m²

Vraag bij de makelaar naar de uitgebreide brochure.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 210,000 vrij op naam
Listed since
November 10, 2020
Status
Sold
Ownership situation
Full ownership

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
New property
Year of construction
2020

Surface areas

Area
344 m² (units from 144 m²)
Industrial unit area
244 m²
Area of site
462 m²
Office area
100 m²
Clearance
4 m
Clear span
8 m
Maximum load
1,500 kg/m²
Plot size
462 m² (units from 144 m²)

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Overhead doors and windows can be opened

Energy

Energy label
A+ 0.72

Surroundings

Location
Business park
Involved real estate agent

Real estate agent

DAM Vastgoed

Call 036-5223400

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.