Loohorst 16 7207 BM Zutphen

€ 495,000 k.k.

Description

Op het bedrijventerrein De Revelhorst staat dit multifunctionele Wonen en Werken combinatieobject en is beschikbaar voor verkoop. Het pand beschikt over kantoren, een bedrijfshal met entresolvloer en twee wooneenheden waarvan een bedrijfswoning met twee woonlagen en een benedenwoning aan de achterzijde van het object. Bedrijventerrein de Revelhorst is het nieuwste bedrijventerrein van de gemeente Zutphen en is voorzien van cameratoezicht voor al het opkomend en afrijdend verkeer. De ligging nabij de regionale verbindingswegen N314/N348 zorgt voor een snelle verbinding met de verschillende woonwijken en het centrum van Zutphen.

BEDRIJFSHAL MET KANTOORRUIMTE
Indeling bedrijfshal:
Overheaddeur (handmatig), meterkast met krachtstroomaansluiting, toiletruimte met wastafel, L-vormige bedrijfshal met entresolvoer en opening in het midden, drie bergingen/kantoorruimtes en een badkamer met douche, wastafelmeubel, toilet, handdoekradiator en opstelplaats voor wasapparatuur. Warmwater middels Daalderop 80 ltr. elektrische boiler.

Indeling kantoorruimte:
De kantoorruimte is gelegen op de verdieping (entresolvloer) en heeft een eigen entree middels trapopgang aan de voorzijde van het pand maar is ook vanuit de bedrijfshal te bereiken middels een trapopgang. Het kantoor op de verdieping is ook vanuit de bedrijfswoning bereikbaar. Het kantoor bestaat uit 4 kantoorruimtes en een royale pantry met eenvoudig keukenblok en cv-opstelling (Intergas Kompakt SOLO HR 22 cv-ketel (bouwjaar 2006)), warmwater middels Daalderop 10 ltr. close-in boiler.

BEDRIJFSWONING
Begane grond:
Entree/hal met moderne antraciete plavuizen, toilet met zwevend closet en fonteintje, keuken voorzien van diverse apparatuur en provisiekelder, woonkamer met prettige lichtinval en openslaande tuindeuren naar het terras met ligging op het zuidwesten, twee kantoorruimtes behorend bij de bedrijfswoning (link en rechts naast het toilet). Achter het aan de linkerzijde gelegen kantoor is een derde kantoorruimte gerealiseerd in de bedrijfshal, deze ruimte beschikt niet over vloerverwarming verder beschikt de gehele bedrijfswoning over vloerverwarming op de begane grond en verdieping.

Verdieping:
Overloop, drie grote slaapkamers, was- en stookruimte met Nefit Proline cv-combiketel HRC 24/CW4 (bouwjaar 2013), royale badkamer met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en zwevend closet.

BENEDENWONING
Via de oprit rechts naast het pand bereikbare benedenwoning. Royale entree/hal, ruime woonkeuken voorzien van éénvoudig keukenblok met diverse apparatuur en cv-opstelling (Nefit Proline cv-combiketel HRC 24/CW4 (bouwjaar 2010)), badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en zwevend closet. Vanuit de hal is de grote slaapkamer bereikbaar.

OPPERVLAKTES
Bedrijfshal : ca. 595 m2
Kantoorruimte : ca. 206 m2
Bedrijfswoning : ca. 214 m2
Benedenwoning : ca. 49 m2
Totale inhoud : ca. 3.620 m3

KADASTRALE INFORMATIE
Gemeente Zutphen
Sectie O
Nummer 3021
Groot: 1.949 m2

BESTEMMING
Bij de gemeente Zutphen valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Revelhorst-De Stoven 2011. De bestemming van het perceel is: bedrijventerrein t/m categorie 3.2

ALGEMEEN
- Bouwjaar 1999
- Kunststofkozijnen met dubbel glas
- Geïsoleerde damwandpanelen

VOORZIENINGEN
- Coax-aansluiting
- Twee schotelantennes
- Kantoorruimte op de verdieping beschikken over plafondarmaturen, mechanische ventilatie, en diverse netwerkaansluitingen.
- Brandmelders
- Krachtstroomaansluiting
- Broodjes entresolvloer, 300kg/m2
- Bedrijfswoning met rolhorren bij iedere kamer

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 495,000 kosten koper
Original asking price
€ 595,000 kosten koper
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Main use
Industrial unit
Building type
Resale property
Year of construction
1999

Surface areas

Area
1,007 m²
Industrial unit area
801 m²
Area of site
685 m²
Office area
206 m²
Plot size
1,322 m²
Terrain expansion
(maximum construction height: 100 m)

Layout

Number of floors
2 floors
Facilities
Overhead doors, three-phase electric power, concrete floor, toilet, built-in fittings and windows can be opened
Living space
Present (built-in, 0 m²)

Energy

Energy label
Not available

Surroundings

Location
Business park
Accessibility
Bus stop in 500 m to 1000 m, Dutch Railways Intercity station in 5000 m or more and motorway exit in 5000 m or more
Local facilities
Bank in 2000 m to 3000 m

Parking

Parking spaces
2 uncovered parking spaces

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

Gain insight into the reachability of this object, for instance from a public transport station or a home address.

Loohorst 16

€ 495,000 k.k.