About us

WIE IS OLIJHOEK?
Marcel Olijhoek is al sinds 1990 als makelaar actief in Apeldoorn en omgeving. Hij heeft dan ook veel ervaring opgedaan in met name de particuliere markt, en kent de huizenmarkt in Apeldoorn en wijde omgeving goed. Marcel Olijhoek weet wat er speelt en houdt zijn kennis van de markt, bouwkundige- en financiële aspecten steeds actueel. "Ik zit ruim 14 jaar in het vak, maar dat betekent niet dat ik het routineus benader. In mijn opinie moet je als makelaar voortdurend op de hoogte blijven van alle actuele ontwikkelingen op vele terreinen. Waar en hoe gaat een stad zich ontwikkelen, welke gevolgen kan dit hebben ? Hoe gaat de politiek om met signalen vanuit de bevolking? Bovendien heeft hij ook persoonlijk veel ervaring opgedaan met verhuizen en verbouwen en hij weet tot in alle details wat daarbij komt kijken. Deze kennis wil hij graag met u delen...

WAAROM OLIJHOEK?
Als NVM-makelaar voldoet Olijhoek Makelaardij aan alle strenge kwaliteitseisen die deze overkoepelende organisatie stelt. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt vertrouwen op een uitgebreid service- en dienstenpakket, duidelijke taal en waardevolle adviezen tegen scherpe tarieven. Bij Olijhoek Makelaardij kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding en nuttige praktijktips. En Olijhoek Makelaardij ondersteunt u met gedegen kennis van de bouwkundige en financiële aspecten van een (ver)koop.
Al met al heeft u de zekerheid dat Olijhoek Makelaardij sámen met u de beste resultaten behaalt bij de (ver)koop van uw woning.

DAAROM OLIJHOEK!
Omdat Olijhoek Makelaardij de zaken net even anders bekijkt.
Lid van “Samenmetdemakelaar.nl” , het marktonderscheidende concept waarbij u zelf een actieve rol speelt bij de (ver)koop van uw woning, terwijl de ervaring en expertise van Olijhoekmakelaardij worden ingezet bij alle belangrijke momenten in het (ver)koopproces.
“Samenmetdemakelaar.nl” verkopen bespaart u zomaar 50% op de makelaarskosten.
Voor alle info zie : www.samenmetdemakelaar.nl

NVM real estate agent

Woon.nl-Apeldoorn

Stationsstraat 198,
7311 MJ Apeldoorn
All contact details

Our current commercial properties

1
commercial properties for sale
3
commercial properties for rent
Current commercial properties

Transactions (past 12 months)

2
commercial properties sold
0
commercial properties purchased or rented
Sold commercial properties

Employees

More about our employees (4)

Contact

Visiting and mailing address

Stationsstraat 198
7311 MJ Apeldoorn

Contact details

Website
Call: 088-0885052 Call
Send e-mail

Woon.nl-Apeldoorn