Kerremans Makelaardij

"Waar een klein bedrijf groot in kan zijn"

About us

Waar een klein bedrijf groot in kan zijn!
Sinds 2005 is Kerremans Makelaardij actief op het gebied van de woningmakelaardij in de gemeente Dronten. Met veel passie en enthousiasme zijn wij reeds betrokken geweest bij een grote diversiteit aan onroerend goed transacties. Wij streven er naar onze portefeuille beheersbaar door te laten groeien, op een manier dat flexibiliteit en klantgerichtheid gewaarborgd zijn.

Net als alle (grotere) makelaarskantoren doen wij aan gratis waardebepalingen, streven een adviserende werkwijze na en beschikken over de juiste vakkennis. Waar onderscheiden wij ons nu duidelijk in ten opzichte van kantoren met 100 of meer woningen in verkoop?

• Flexibiliteit. Wij hebben geen negen tot vijf mentaliteit, ook buiten kantooruren kunt u ons bellen. Kunt u alleen voor 's avonds een afspraak maken; geen probleem, dat kan geregeld worden.

• Snelheid. Wij kunnen snel schakelen en in bijzondere situaties vaak in een zelfde gesprek beslissen over veranderingen en aanpassingen.

• Vraaggestuurd. Wij spelen in op de behoeften van individuele klanten; misschien wilt u een bijzonder gewild huis verkopen, en heeft u zelf al een koper voor uw woning. Dan hoeven er geen bezichtigingen plaats te vinden, maar natuurlijk wilt u wel een koopovereenkomst die juridisch tot in de puntjes geregeld is. Wij kunnen dat voor u verzorgen, en u betaalt alleen de kosten die gemoeid zijn met het opstellen van het contract. Misschien heeft u alle kennis in huis om een waterdicht koopcontract op te (laten) stellen, maar verwacht u dat de bezichtigingen u veel tijd en dus wellicht ook geld gaan kosten. Dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Er zijn ook andere mogelijkheden; u wilt een woning of een bedrijfsruimte verhuren, maar u heeft daar geen ervaring mee. Kerremans makelaardij stelt een huurcontract op waarmee u en uw huurder uit de voeten kunnen. Kortom wij zijn sterk in maatwerk!

• Betrokkenheid. De betrokkenheid van de allerbeste en meest gemotiveerde werknemer kan niet op tegen die van een zelfstandig ondernemer. Dat heeft tot gevolg dat een kleinere onderneming bereid is nét een stapje meer te zetten voor een klant.

• Eén gezicht. De makelaar die uw woning kent, zal u van A tot Z begeleiden. Werkzaamheden worden niet uit handen gegeven!

• Geen verkoop, dan ook geen kosten. mocht u om wat voor reden dan ook de opdracht willen intrekken, dan hanteren wij niet de zogenaamde "intrekkingskosten". Dus wij werken op basis van "no cure, no pay"

What we do

Gecertificeerd
VastgoedCert, NWWI and NRVT
Lid van
NVM
Specialismen
Bemiddeling in (Aan) en Verkoop, Bemiddeling in (Aan) en Verhuur and Bedrijfshuisvesting
NVM real estate agent

Kerremans Makelaardij

De Rede 2 -4,
8251 EV Dronten
Today opened until 17:30, available by phone until 17:30
All contact details
Watch our company video

Reviews

Kerremans is een makelaar die actieve is in de markt en altijd zijn afspraken naar zijn klant nakomt. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.

09 December 2014, Seller

Sale

As soon as there is an average available, it will appear here. Until then, you can read reviews that are older than 24 months.

All reviews (1)

Our current commercial properties

3
commercial properties for sale
3
commercial properties for rent
Current commercial properties

Transactions (past 12 months)

4
commercial properties sold or rented out
0
commercial properties purchased or rented
Sold and rented out

Employees

More about our employees (3)

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

De Rede 2 -4
8251 EV Dronten

Contact details

Website
Call: 0321-317063 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 8:30 - 17:30
Tuesday Tue 8:30 - 17:30
Wednesday Wed 8:30 - 17:30
Thursday Thu 8:30 - 17:30
Friday Fri 8:30 - 17:30
Saturday Sat Closed
Sunday Sun Closed

At this office, you can also make appointments for viewings outside these opening hours.

Calling hours

Monday Mon 8:30 - 17:30
Tuesday Tue 8:30 - 17:30
Wednesday Wed 8:30 - 17:30
Thursday Thu 8:30 - 17:30
Friday Fri 8:30 - 17:30
Saturday Sat Unavailable
Sunday Sun Unavailable

Kerremans Makelaardij