Wormgoor

Wormgoor is een actief bedrijf op gebied van makelaardij/assurantien/hypotheken

About us

Wormgoor Makelaardij is een actief bedrijf dat alles in huis heeft voor een complete dienstverlening op het gebied van makelaardij, assurantiën en hypotheken.

Worngoor Makelaardij is gevestigd in Eibergen en biedt een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van Makelaardij en Vastgoedbeheer.
Juist met het oog op service heeft Wormgoor Makelaardij zich aangesloten bij ERA: een internationale overkoepelende organisatie van makelaars. ERA biedt koper en verkoper een aantal extra, unieke diensten en produkten, waaronder het doorverwijzingssysteem en de ERA Service Waarborg.

Wormgoor Makelaardij kan veel voor u betekenen ten aanzien van de aankoop van uw nieuwe en verkoop van uw huidige woning.

Hieronder in het kort een overzicht van een aantal dingen die wij voor u kunnen betekenen bij de aankoop van uw nieuwe woning.
Natuurlijk wordt het gehele aankoopproces afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Wij geven u een heldere uitleg over onze dienstverlening als ERA makelaar. U krijgt een duidelijke presentatie van het aankoopproces via Wormgoor Makelaardij en inzicht in de kosten van bemiddeling daarbij.

Wij kunnen u een goed inzicht verschaffen in uw financiele mogelijkheden. Samen met u komen wij tot het beste financiele advies. Bovendien kunnen wij voor u een inschatting maken van de marktwaarde van uw huidige woning. De verwachte verkoopprijs en netto-opbrengst kunnen zo betrokken worden bij de berekening van uw eventuele hypotheek voor de koop van uw nieuwe woning. Indien uw woning wordt verkocht in een andere plaats dan waar u koopt, dan heeft u het gemak van ERA’s Netwerk Service.

Via ERA’s netwerk service legt Wormgoor Makelaardij contact voor u met een ERA-makelaar in uw huidige woonplaats. Dat scheelt u tijd en moeite en u kunt van dezelfde extra diensten en produkten gebruik maken.
De optimale communicatie tussen de ERA-makelaars in Nederland zorgt ervoor dat de eventuele verkoop van uw huidige en aankoop van uw nieuwe woning vlekkeloos en in de voor u meest gunstige volgorde geschiedt.

Wormgoor Makelaardij gaat samen met u uw persoonlijke woningprofiel vast stellen. Zodra uw bestedingsruimte en uw woonwensen bekend zijn, zal er een woningprofiel ontstaan waarmee uw nieuwe woning uit het beschikbare aanbod geselecteerd kan worden.

Naar aanleiding van uw woningprofiel wordt het woningaanbod doorlopend voor u onderzocht bij zoveel mogelijk informatiebronnen:
- Het NVM-uitwisselingssysteem van de te koop staande woningen;
- De Media;
- Niet NVM makelaars;
- ERA’s internet service en alle overige internetgebieden.

In overleg met u onderhouden wij regelmatig kontakt met u, zodat u continu op de hoogte bent van de woningmarkt, dit kan telefonisch, per post, per fax of per e-mail.

Wormgoor Makelaardij gaat met u mee naar bezichtigingen. Tijdens en na iedere bezichtiging wordt u geadviseerd over de staat van onderhoud van de woning en de globale bouwtechnische conditie.

Samen met u wordt de strategie en aanpak van de aankooponderhandelingen bepaald.
Hierbij wordt onder andere gekeken naar de volgende zaken:
- het aantal dagen dat de desbetreffende woning te koop staat;
- de ontwikkeling van verkoopprijzen van vergelijkbare woningen;
- huidige en toekomstige omgevingsfactoren zoals scholen, verkeer, winkels, parkeermogelijkheden, openbaar vervoer, bouw- en bestemmingsplannen;
- de specifieke kenmerken van de desbetreffende woning.

Mocht u, om wat voor reden ook, toch niet overgaan te de aankoop van een woning, dan bent u ons geen makelaarskosten verschuldigd.
Wij als ERA makelaar werken dus op basis van NO CURE – NO PAY.

Benieuwd naar ons woningaanbod ? kijk dan op www.wormgoor.net

Wilt u weten wat Wormgoor Make

What we do

Specialismen
Bedrijfspanden, Kantoorpanden, Winkelpanden, Nieuwbouw and Bedrijfsonroerend goed
Diensten
Taxaties, Aankoop, Verkoop, Verhuur and Advies
Lid van
NVM, NWWI and VastgoedCert
Gecertificeerd
VastgoedCert, NVM and NWWI

Wormgoor

Grotestraat 32,
7151 BD Eibergen
All contact details

Our current commercial properties

1
commercial properties for sale
1
commercial properties for rent
Current commercial properties

Transactions (past 12 months)

6
commercial properties sold or rented out
0
commercial properties purchased or rented
Sold and rented out

Employees

More about our employees (1)

Contact

Map

Map is loading...

Visiting and mailing address

Grotestraat 32
7151 BD Eibergen

Contact details

Website
Call: 0545-475075 Call
Send e-mail

Wormgoor