MVGM Bedrijfsmakelaars

Dé vastgoedregisseur

About us

MVGM BEDRIJFSMAKELAARS: LANDELIJK NETWERK, LOKALE BETROKKENHEID

MVGM Bedrijfsmakelaars behoort al jaren tot de top van de vastgoedsector in Nederland en combineert een sterk landelijk netwerk met zeer uitgebreide kennis van zowel de lokale als regionale vastgoedmarkt. Met een netwerk van meer dan 10 vestigingen is MVGM Bedrijfsmakelaars aanwezig in vrijwel alle economische kerngebieden van Nederland. Hierdoor is MVGM Bedrijfsmakelaars uitstekend op de hoogte van waar vraag en aanbod zich bevindt. In een markt die continue verandert zorgt MVGM met haar kennis, inzichten en marktinformatie voor het beste resultaat voor haar opdrachtgevers.

ALLE VASTGOEDDISCIPLINES ONDER ÉÉN BETROUWBAAR DAK

MVGM Bedrijfsmakelaars kenmerkt zich door een multidisciplinaire aanpak. Door de bundeling van krachten van de verschillende bedrijfsonderdelen kan MVGM een compleet geïntegreerde benadering bieden van (internationale) ervaring en kennis van lokale ontwikkelingen. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, huur en verhuur van commercieel vastgoed, waaronder winkels, kantoren en bedrijfshallen. Daarnaast bent u ook voor consultancy, taxaties en vastgoedbeleggingen bij MVGM Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres. Onze gecertificeerde taxateurs kunnen als geen ander de waarde van uw commercieel vastgoed bepalen. Niet voor niets zijn wij ook op het gebied van complexe taxaties een toonaangevende speler. De beleggingsmakelaars van MVGM houden zich bezig met het begeleiden, adviseren en coördineren van beleggingstransacties in vastgoed. Daarbij maken zij gebruik van de ‘local knowledge’ van onze plaatselijke kantoren. Door deze samenbundeling van alle vastgoeddisciplines onder één betrouwbaar dak kunt u bij ons terecht met al uw (her)huisvestingsvragen. Onze jarenlange ervaring, vakinhoudelijke expertise en regionale marktkennis staan garant voor een optimaal resultaat.

ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT

In onze dienstverlening staat ú centraal. Uw MVGM makelaar weet als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting is voor het succes van uw onderneming. Daarnaast heeft hij een compleet overzicht van de vastgoedmarkt in uw regio. Samen met u vindt hij een passende oplossing voor uw huisvestingsvraagstuk. Uw MVGM Bedrijfsmakelaar kijkt niet alleen naar uw huidige bedrijfsvoering en knelpunten. In zijn analyse betrekt hij ook nadrukkelijk de marktverwachtingen, budgettaire randvoorwaarden, groeiambities en ondernemingsstrategie. Uitkomst is een onafhankelijk en resultaatgericht advies op maat.

Wilt u meer weten over MVGM Bedrijfsmakelaars? Kijk op onze website www.mvgm.nl.

What we do

Gecertificeerd
RICS gecertificeerde onderneming and VastgoedCert
Diensten
Aan-/verkoop, Aan-/verhuur, Vastgoedtaxaties, Beleggingen and Consultancy
Lid van
NVM
NVM real estate agent

MVGM Bedrijfsmakelaars

Mahatma Gandhilaan 6,
5653 ML Eindhoven
Today opened until 17:30
All contact details
Watch our company video

Our current commercial properties

0
commercial properties for sale
1
commercial properties for rent
Current commercial properties

Transactions (past 12 months)

3
commercial properties sold or rented out
0
commercial properties purchased or rented
Sold and rented out

Employees

More about our employees (4)

Twitter

No recent tweets found.

View all updates on twitter

Contact

Map

Map is loading...

Visiting address

Mahatma Gandhilaan 6
5653 ML Eindhoven

Mailing address

Postbus 6008
5600 HA Eindhoven

Contact details

Website
Call: 088-4324760 Call
Send e-mail

Opening hours

Monday Mon 8:30 - 17:30
Tuesday Tue 8:30 - 17:30
Wednesday Wed 8:30 - 17:30
Thursday Thu 8:30 - 17:30
Friday Fri 8:30 - 17:30
Saturday Sat Closed
Sunday Sun Closed

At this office, you can also make appointments for viewings outside these opening hours.

MVGM Bedrijfsmakelaars